Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by Takiniesmialy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawie sie nimi juz pewien czas i chcial bym wiedziec czy sa one ogolnie zabezpieczone w jaki kolwiek sposob to po pierwsze.

Odrazu napisze z czym mam jeszcze problem.

Wiec udalo mi sie ogarnac 2ch i chcialem np ustawic limit graczy na na ch1 na 50 i ch2 100 oraz zmienic link do strony "chodzi o ta monete w grze". Wiec zedytowalem sobie tam przez filezile config tych chaneli i mam kilka pytan:

-Czy jak np tam ustawie max lvl 100 na ch1 to ktos z wyzszym lvlm nie moze tam wejsc ? czy osiagnac wyzszego np na ch1.Jesli np wszedl by z 101 to moze dalej expic ?

-Limit graczy np dotyczy tylko graczy poza gm ?

-Po zmianie linku na adres swojej strony "m...latria.tk" w takiej formie nie chce dzialac.Wiec tu rodzi sie pytanie czy w freebsd musze wpisac jakas komende na odswiezenie tych Configow tak jak w przypadku kiedy zmienialem misje a konkretnie eq startowe ?

-Oraz czy jesli np z 4gb ktore posiadam przydziele na serwer 1 czy 2 gb to bedzie jakas roznica w stabilnosci ?

...i czy jesli wlacze nie 1ch tylko 2ch to bardziej obciaze cala maszyne co za tym idzie zmiejsze jej mozliwosci ?

Rozumiem ze moje pytanie mogly sie juz gdzies powtorzyc ale przewaznie nie bylem w stanie znalesc odpowiedzi na nie wiec chcialem to tak troche na sile upchnac w jednym temacie.

Oczywiscie za kazda pomoc z waszej strony bede dawal symbolicznego Like.

i jeszcze

@ czy jesl np usunal bym albo dodal moby np na pustyni czy to ma jakis wplyw na obciazenie serwera ?

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...