Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie+szukam]czy da sie rozwalic cuboid?.

Ikne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie małe. pytanie. czy istnieje jakiś cheat lub cos??..

bo np gram se na 1 servie.. a tu nobek bez opa ani nic nie miał. i rozwalał cały spawn. a na całym spawnie był cuboid. czy to możliwe??

lub czy jest jakiś cheat co przez niego mozna rozwalić np klocki i inne na cubie?.

down@

dzięki za odpowiedz:d ale wszystkie flagi zablokowane. a armaty z tnt wątpię. nie doleciały by zbyt duży cuboid:d

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Raczej nie ma żadnego hacka do rozwalenia cuboida ale ludzie nie robią nieraz flag na cuboid więc on wykorzystał bug np. mógł wprowadzic creepera i go rozsadzić lub zrobić armatę tnt i walić w cuboida !!! Ale to zdarza się bardzo rzadko chyba niedoświadczony admin nie dał by flag na terenie cuboida :D

Opublikowano

Mam pytanko, może trochę bezsensowne, czy jest tam wgrany mod EE2?

Prześlij SS tego rozwalonego spawnu, zobaczymy czy to zapalniczka, tnt czy inne badziewie.

Opublikowano

spluer niema tam ee2:z o to chodzi. ze na spawnie all z stone bricka szkla i takich innych, sladow po tnt nie było. umie rozpoznać tnt od spalenia :D :P niema drewna ani nic tam gdzie było rozwalone. , ale ten koleś jakoś rozwalał spawna:x a ss nie mogę dać bo naprawił admin a ss nie zdążyłem zrobić:P . a koleś dostał bana na ip,, ale zastanawia mnie jak to robił:z ale dobra,

wątpię ze jakiś bug. dziękuje za pomoc :x

ale .dobra jak niema cheata ani nic co mozna cuba rozwalić:x to prosze o zamkniecie tematu:x

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...