Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KOpenStealth 1.34

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logujesz się na konto.... ustawiasz proxy ... odpalasz program .... logujesz się na mape .... i ustawiasz co chcesz . wsio.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

A teraz powiedz mi co to sa proxy?:P

pomóżcie ustawic tego kosa bo mam kbota no gg i chcialbym skonczyc wrota bo nie mam czasu jechac z gamma beta i alfa... :(

Opublikowano

pierdolnij z 6 razy młotkiem o monitor i zacznie działać ;D

a tak na poważnie musisz ustawić proxy żeby ten program działał , powinieneś jeszcze dopisać jakie masz wyposażenie bo 3 lf3 i 4 bo2 na pewno gammy nie zrobisz xD

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Dziękuję za pomoc wszystko działa jak należy tylko oprócz KOS instaluje się jeszcze KBot CC i jak tam sie nie zaloguje to KOS nie działa może dlatego maniek7v7 miał problemy

Pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie KOS zadziałał dopiero kiedy Kbot CC byn on (przed nawet statek nie chciał się zalogować- było tylko że ładuje i tak mielił), jestem laikiem w tych sprawach pisze jak było może komus to pomoże.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no i lipa wracam wieczorem a tu nic nie działa,przy logowaniu Kbot wyszły problemy (chyba jakieś problemy z serwerem mają) i automatycznie KOS mi nie działa więc chyba jednak jeden ma wpływ na drugiego

Pozdro.

Opublikowano

czy coś sie Zjepsuło ?? zrobiłem tylko restart kompa i moje maleństwa nielatają i KOpen tez sie zdupcył <_< też tak macie

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

robi wrota, ale mi przynajmniej na dobrym necie przytnie ze saimony na gammie mnie dedaja :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...