Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

B1

genegeneral731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak każdy inny. Jak umiesz grać ciężkimi to na nich zarobisz ale dopiero od 5-6 tieru. Osobiscie polecam t29 amerykański 10k zarobku na bitwe. Tiger leci na 3 shoty jak uda sie trafic tam gdzie chce. Kiedyś jeszcze arta w ciul duzo zarabiala ale teraz zmienijszyli.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Według mnie szajs. Jak na IV tier jest całkiem spoko ale zarobki żadnego francuza nie są powalające. Ja bym go sprzedał a do zarabiania wyexpił pz VI/ KW (wyexpienie takiego czołgu bez premium od zera to około 3 dni więc....)

Opublikowano

Kv1 jest w chuj ciezki rozpedza sie jak 80letni murzyn w pipie 16 latki. Musisz umiec grac z tą armatą artyleryjską. t26 to popzytywna miazga. Bije all ine czołgi tego tieru na głowe.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Moim zdaniem ten czolg jest super, na topie zawsze sie nim zarobi dzieki szybkiemu dzialku ktore nawet sporo dmg zadaje. Gorzej jest na wyzszych tierach ale da sie wyzyc.

Warto grac ht, francuzami tez gdyz nastepne maja magazyn

636451494245979649038.gif

Opublikowano

oki aa dalszy czolg po y 26 dobry jest prosił bym o powiedzeniu kilku zdań onim jeśli moge

zarobiłem nim przed chwilą 6500 i 401 bez x3 espa więc chyba nieżle

oki mam już status elitarny kupować dalej czy tym troche kasy zarobić?

Opublikowano

Wszystko co masz na samej gorze, wszystko z najwyzszym poziomem. To dopiero 3 tier juz jutro bedziesz mial 4 takze nie ma co sie zastanawiac nad tym.

Dzialko wes WT-42.

Opublikowano

Taka rada, bierz to co najwyżej (nie licząc działek półałtomatycznych które co najwyżej za wibrator mogą robić, nie za broń).

Opublikowano

Napisalem mu to wyzej. Przeczytaj temat a nie spamisz.

genegeneral gra zaczyna sie dopiero od IV tieru, narazie jest latwo :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...