Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wyboru kilka telefonow, miedzy innymi

Samsung galaxy ace(jedynka)

Nokia Lumia 610

Htc Desire S

Htc Desire C

Htc Wildfire S

Sony Ericsson Xperia Ray

Samsung Omnia M

Najbardziej bym chcial któryś z HTC, ale nie wiem który jest lepszy, w ofercie Desire C jest droższy o kilkadziesiąt złotych od Desire S. Proszę mi doradzic, ktory z nich bylby najlepszy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Bierz Lumie! Ze wzgledu na Win7. Chyba ze chcesz sie bawic z telefonem, to wybierz cos z systemen Android. SG Ace jest bardzo stabilnym telefonikiem ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

Posiadałem Htc Desire S i powiem że jest warty swojej ceny bież śmiało a jak nie to Samsung Omnia M też sie bardzo dobrze spisuje żaden z telefonów nigdy mi sie nie zawiesił bardzo dobrze sie spisał desire s jak żuciem nim o scianie ze aż szklanka ktora stała na przeszkodzie rozbiła sie a telefon miał tylko kilka rys :)

PS: LEPIEJ TEGO NIE ROB CO JA :P

Desire c vs HTC desire s http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-Desire-C,HTC-Desire-S/phones/7037,5159

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

A co myslicie o HTC Mozart? bo jeszcze mialbym takiego w opcji, ale jest troche drozszy, oplaca sie zaplacic wiecej za ten telefon? bo ma windowsa phone'a, a desire s ma androida

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nawet nie patrz na WindowsPhone, syf i tyle.. moze wersja 8 cos zmieni, nawet napewno. Na ten moment zostaje Desire S i Desire C, ten pierwszy juz swoje ma, i moze okazac sie za stary na lepsze gierki 3D. z kolei C przez recenzentow zostal uznany za budzetowke dla mas, tak wiec wybor nalezy do ciebie. Galaxy Ace - to samo - stary, Lumia 610 jest slaba, nadaje sie tylko do dzwonienia, ale przecierz w smartphone'ach nie tylko o oto chodzi.

Tak negatywnie reasumujac, to na co patrzysz to zacytuje kolege - "padłofony", z mojej strony polecam Xperia Neo V, SGS, jesli WP7 ci nie przeszkadza to HTC Mozart, fajnie gra ;) [w tej cenie]

Opublikowano

@UP

Co Do lumi 610 muszę się niestety zgodzić ale jeśli chodzi o system... to przesadziłeś i to bardzo...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mhm, a co sądzicie jeszcze o Samsungu Galaxy S+, Samsungu Galaxy Ace II, albo Xperii neo v, ray, albo U? Samsungi są troche droższe, czy oplacaloby sie doplacic troche, zeby je miec?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja powiem tak albo htc desire s albo htc desire hd jak ja bym miał wybierać to bym wybrał htc desire hd i go zrootował i zrobił overcloking :P (tak zrobiłem siostrze)

2627930384.png

Opublikowano

Nie znam sie na OC telefonu, takze chujnia z tym bedzie, lepiej nic nie grzebac, po prostu zwyczajny telefon bym chcial, bez zadnego podkrecania, tuningowanie itp :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

no a co myślisz o motorola droid razr xt910 ?? ja ją posiadam z andoroidem 4.04 :) i jest bosko (posiadam także root) nie wiem ile w polce on kosztuje ale wiem że jest warty swojej ceny !!

2627930384.png

Opublikowano

Wszystko tylko nie lumia 610 ! W tym telefonie nawet swojego dzwonka nie możesz ustawić tylko masz od ch*ja fabrycznych ... ale ogólnie jest ładny :X

Opublikowano

Hmmm, HTC desire S nie ma nigdzie w miescie, spoko...

A wiec teraz pozostaje mi HTC one V, Albo samsung galaxy ace 2 albo s+, ktory byscie z nich polecili? albo desire C?

Telefon glownie do sluchania muzyki, internetu ;D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ace jest ogólnie brzydki, ale 2 rdzeniowy... Musialbym sie zastanowic, HTC ładnie wygląda i tak jakos do samsungow nie jestem przekonany. A co myslisz o s+?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

S+ jest dobrym telefonem ( chodzi ci o i9001?)

Lecz polecał bym Ci w takim wypadku SE.

Z Sonych to np. Xperia Ray 1100, Live with walkman 800

lub coś takiego.

image.png 

Opublikowano

Jeżeli ma tylko to do wyboru to co wy pierdolicie o innych fonach. Jak było by go stać to pewnie wziąłby Samsunga Galaxy S III, albo IPhona 4 (chociaż nie lubię)...

Z tych telefonów polecam jednak Desire S.

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...