Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANY] Jaki samochód w jakiej klasie? INFO! Wyciek.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prawdopodobnie z pewnej strony brazylijskiej wyciekły informacje na temat umieszczenia samochodów w poszczególnych klasach w nowym patchu.

Wybaczcie za jakość obrazka, niestety nie było lepszej wersji, ale da się wszystko odczytać.

Ja z klasy S będę miał 3 samochody: CCS, Mclaren, Zonda F.

Jeżeli wzrost auta do klasy wyżej zależy od lepszych części to będę miał więcej w klasie S.

A wy Jakie samochody będziecie mieć w nowej klasie S?

;)

Opublikowano

Sprawy mają się ciekawie. Z niektórymi autami bym się nie zgodził, ale okej. Są jeszcze jakieś info? :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sprawy mają się ciekawie. Z niektórymi autami bym się nie zgodził, ale okej. Są jeszcze jakieś info? :)

Jak coś nowego wycieknie co napisze :)

Opublikowano

No,no,no ciekawie się dzieje,ale niektóre wozy w niektórych klasach mnie bardzo zdziwiły i w ogóle się z nimi nie zgadzam,ale to już szczegół bo ja nie ustalałem.W ogóle niektóre wozy mnie zaskoczyły - Marussia B2 - cholera taki wóz dawać....Jestem ciekaw czy to aktualne i potwierdzone.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No,no,no ciekawie się dzieje,ale niektóre wozy w niektórych klasach mnie bardzo zdziwiły i w ogóle się z nimi nie zgadzam,ale to już szczegół bo ja nie ustalałem.W ogóle niektóre wozy mnie zaskoczyły - Marussia B2 - cholera taki wóz dawać....Jestem ciekaw czy to aktualne i potwierdzone.

Te nowe auta, które są na liście na pewno wejdą a dowody są np. tutaj:

http://nfsplanet.pl/comment.php?comment.news.1283

Opublikowano

a z tymi klasami o co chodzi ja mam Mustanga RTR-x z : tutaj wynika klasa A czy to znaczy ze np: bedzie slabszy niz do tej pory?

Opublikowano

Sporo tych aut będzie w czym wybierać :)

Znowu będzie nasiane na forum "Jakie auto wybrać". xD

a z tymi klasami o co chodzi ja mam Mustanga RTR-x z : tutaj wynika klasa A czy to znaczy ze np: bedzie slabszy niz do tej pory?

Jak dodasz części do auta to jego klasa może się zmienić na większą. ;)

Zbieram plusiki.

Opublikowano

ja mam w nim ultra czesci wszystkie oprucz opon :) srednia autka 706 , dodam ze wszystko dropilem z paczek kart za 3k bost wydalem ponad 350pln. na ten samochod i chyba nie chccecie mi powiedziec teraz ze straci na wartosci ..

Opublikowano

ja mam w nim ultra czesci wszystkie oprucz opon :) srednia autka 706 , dodam ze wszystko dropilem z paczek kart za 3k bost wydalem ponad 350pln. na ten samochod i chyba nie chccecie mi powiedziec teraz ze straci na wartosci ..

Na pewno będzie jednym z lepszych w swojej klasie.

Opublikowano

Wraz z dodanymi częściami ocena samochodu wzrasta.

Klasa „E” = ocena 0 – 249

Klasa „D” = ocena 250 – 399

Klasa „C” = ocena 400 – 499

Klasa „B” = ocena 500 – 599

Klasa „A” = ocena 600 – 749

Klasa „S” = ocena 750 – 1000

WTF??? 350zł za 1 samochód? ahahaha przepłaciłeś. A co chodzi czy auto straci na wartości to nie straci jeżeli jeździsz na platynówkach to na pewno klasa samochodu wzrośnie.

Ja wydałem na tą grę 60zł i to jeszcze w tedy na początku roku 2012 jak był bug na Boosty były tanie jak barszcz, 3x20zł karta paysafecard i miałem ok 400-500k SB.

Dla innych krajów nadal pojawiają się bugi na boosty, więc można zmieniać narodowości na stronie nfs'a i kupować przelewem zagraniczną walutą.

Opublikowano

tak na jeden samochód ja nie ogarniam ludzi którzy kupują wiele samochodów .. mam 3 z kazdej klasy po 1 i mi wystarcza.. :)

Opublikowano

A Mazda RX7 w której klasie teraz będzie? Osłabią ją czy wzmocnią?

:genius:

Pytasz się jak by ktoś wiedział... trzeba poczekać :)

edit: z powyższego ss wynika że rx-7 będzie w klasie D , czyli nie zbyt dobra będzie , ale mogę się mylić ...

Opublikowano

A Mazda RX7 w której klasie teraz będzie? Osłabią ją czy wzmocnią?

To zależy jakie dasz jej części.

Opublikowano

Hehehe ale kurwa mam teraz 8K boostów i nie wiem co kupić czy czekać kiedy ta aktualizacja bedzie???

Już jutro!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/705845-zmiana-dzis-w-nocy-nastapia-zmiany-w-nfs-w/

Poczekaj i kup sobie CARRERE.

Opublikowano

Ja się zawiodłem na tym patchu gdyż zmniejszą ilość graczy do zawodów z 8 na 6 jak dla mnie 8 graczy to dla mnie i tak było mało,a tu jeszcze ciach i dają jeszcze mniej...

Opublikowano

szkoda ze nie ma wycieku jakie ceny beda :) ale jeszcze 35 min i zobaczymy

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...