Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cheat Engine 6.1 - Adressy Tibii problem :(

Krzysiek13923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z odczytaniem adressow klienta Tibii w Cheat Engine,otóż gdy właczam klienta tibii wpisuje pass,nastepnie daje scan w cheat engine dziala prawidlowo,ale gdy ponownie wpisuje pass (tym razem inne) i daje next scan nic sie nie pojawia. Pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem? z góry dziękuje.

Opublikowano

Nic niezrobisz w tibii cheat enginem bo wszystko jest po stronie hosta . innych cheatow tez niema sa tylko boty

Opublikowano

Nic niezrobisz w tibii cheat enginem bo wszystko jest po stronie hosta . innych cheatow tez niema sa tylko boty

Tylko,że ja nie chce tzw. 'cheatować' Tibii ,chce sie dowiedzieć jaki jest adress klienta do np. passow, a to sie zmienia wraz z nowym klientem - nie moge odczytac poniewaz po kliknieciu w cheat engine 'next scan' nie pojawia sie nic :( wie moze ktos jakie sa te adress'y do tej najnowszej Tibii? albo jak ten problem rozwiazac? dzieki. za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...