Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na serwa xD

niesmiertelnyth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj kupiłem serwa na Ycraft.. Włączyłem serwa i próbowałem na niego wejść ,i nie mogłem pisze tak

Przez okolo 1 minute pisze Logowanie a potem pisze tak Internal exception: java.net.SocketException: Conection reset

A co jest najlepsze to inny mogą na niego wbić oni sobie graja a ja nie mogę wbic

a i mam wyłączona Zaporę

Pomóżcie

Opublikowano

Re-install minecraft'a, błąd serwera, aktualizacja javy. Czasem po prostu jest to zwykły zbieg okoliczności że nie wchodzi.

Opublikowano

Moje zdanie:Odinstaluj antywirusa , zainstaluj odnowa sterowniki graficzne , przeczyść kompa ,zrób formata ,podaj parametry kompa .

I pytanie Ile twój komputer ma lat i gdzie go kupiłeś a jak jest na gwarancji to idź tam gdzie go kupiłeś i pogadaj na ten temat :)

27550428116426706450.jpg

Daj

Lubie to

Opublikowano

dopiero kupiłeś serwer wgraj jakąś inną paczkę na serwer poszukaj tu :

http://www.mpcforum.pl/forum/428-minecraft-modding/

plików serwerowych bo coś mi się zdaję że to po stronie serwera wgraj . Wyłącz serwer wgraj inne pliki jeśli na tym hostingu można włącz i zobacz czy dalej to samo będzie

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Znam sposób też tak miałem i wgrałem na server nowy bukkit ze swoją wersją minecraft'a i wszystko jest tera GOOD :P

Opublikowano

moze pomoc techniczna serwerowni?

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...