Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Opłaca się ?

twojastarana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko bo nie wiem czy warto kupywać kbota + podwajacz (łącznie 90dyszek ) bo jak mnie mają złapać bo tygodniu to dziękuje . To jak z tymi łapankami bo na forum nic nie pisza .

Opublikowano

Kbota warto kupić, jest dużo wydajny. A w sprawie banów mało kto je dostaje, niektórzy bocą 24/7 już pare miesięcy i nie dostali nawet warna :)

Naprawdę polecam :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Według mnie lepiej dołożyć 30 zł i zamiast kBota oraz podwajacza kupić PBDO, dużo lepszy bot.

Jeżeli jednak nie masz zamiaru w PBDO inwestować to jak najbardziej kBot + podwajacz.

Opublikowano

@up gdzie niby hackować VPS`a ?? :D cloudee już nie da się -.-

Jesteś "świeży", że tak powiem, więc nie pamiętasz tego pewnie. Kiedyś była mania na hackowanie najczęściej rosyjskich VPS'ów, które hasła miały najczęściej pokroju "admin" "administrator" itp. więc można było łatwo sobie załatwić darmowego dedyka, który prawie zawsze nadawał się do puszczenia bota ;)

Opublikowano

VPS na cloudee da się :) ja na 4-3 vegą na podwajaczu z petem wyciągnąłem max 240k w 24h

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...