Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO/BUG] Apis

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie jest bug na apisa nie ma bugu wszystko w skrzyniach jest losowe więc po hu.. zakładasz tak bezsensowne tematy typu bug apis zamknijcie to .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

może im sie coś zepsuło i jest 2 razy większa szansa bo niechcący ktoś wgrał? o tym nie pomyślałeś a skoro ludzie piszą że im lecą dobrze to po o odrazu wyzywasz?

Opublikowano

to nie jest bug na apisa nie ma bugu wszystko w skrzyniach jest losowe więc po hu.. zakładasz tak bezsensowne tematy typu bug apis zamknijcie to .

japierdole, daj się wypowiedzieć może jak są niebieskie klucze/czerwone . nie klucze tylko te skrzynie do ze zwykłych większa szansa?

jak kupie klucze za 100k uri i zobacze co z tego wyjdzie ^^_to editnie i dam znać :)

Opublikowano

tak kwestia szczęścia? nigdy nie trafiłem 4 części pod rząd , a dzisiaj to się zdarzyło, co kilka chwil się śmiałem i mówiłem na ts że znowu część do apisa

bez eventu trzeba się naszukać żeby znaleźć taką część, a dzisiaj cały czas leciały, wolałbym lf4 albo chociaż niewidki bo apisa mam

Opublikowano

No dzisiaj ładnie leciały . Troche ponad 200 kluczy i 17 części ... szkoda że też go mam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...