Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny sen

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj w nocy miałem dziwny sen. Otóż śniła mi się koleżanka z podstawówki. Aktualnie idę po wakacjach do 3 klasy gimnazjum. Jak wiadomo, każdy poszedł do innego gimnazjum, więc urwał się kontakt. Tak się zastanawiam ... co to migło znaczyć tzn, jak coś mi się śni, to wcześnij o tym myślałem, ale nie tym razem ... Kompletnie o niej zapomniałem. Jedynie oczym myslałem, to tak sobie myślałem, że fajnie mieć dziewczynę, i tyle.. Ostatni raz widziałem ją jakieś 2 lata temu. Nawet podała mi nick na skype.(w tym śnie oczywiście, jak się żegnaliśmy, to podała go, a nawet zapisała mi na kartce) Nie dawało mi to spokoju, więc jak wbiłem na komputer, to sprawdziłem to, chociażby z ciekawości . O dziwo taka osoba na skype istnieje..

i nie, to nei jest żaden trolling lvl master czy coś tego typu, więc proszę bez zbędnych komentarzy.

Opublikowano

Zbieg okoliczności. Kim jest ta osoba na skype? Zawsze możesz jej poszukać. (chyba).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

no we śnie wszystko jest możliwe .. Napisała mi na kratce, pamiętam nawet, jak wyciągnąłem długopis, ale okazało się, że nie pisał. Dopiero 8 zaczął.

Opublikowano

Panowie do was pasuje jeden obrazek:

304943_348439321902027_322059488_n.jpg

Wiec nie spinajcie.

Co do temu to weź to sprawdź i nam opowiedz bo jeżeli to nie jest kit to wszystko jest możliwe, świadome sny są, to czemu takie coś by nie miało istnieć?

Sam czasem mam tak że coś mi się przyśni a jakiś czas później w realu widze coś co skadś już znam...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Sen to coś co wyciąga z Cb coś co kiedyś wiedziałeś. A to, o czym myślisz przed snem, też może się śnić ale całkiem przekręcone, sam testuje swój mózg przed snem od początku wakacji - 3 dni pod rząd układam sobie historyjkę co chwilę coś dodając lub zmieniajac a i tak zatrzymując się w tym samym miejscu. Co mi się śni? Dzisiaj śnił mi się autobus który miał gałąź drzewa, autobus był prowadzony przez kolegę z klasy, w opakowaniu bigmilka miałem dwa, a jak byłem w sklepie to baba mi dała spodnie które kupiłem miech temu. Powalone jednym słowem, a wczoraj właśnie mówiłem do rodziców, że jak im się coś nie podoba to niech mnie gdzieś oddadzą w końcu to oni mnie urodzili, no i powiedziałem że kompa nie włączałbym gdybym miał co robić. Do tego dość często śnią mi się gry (historyjkę układam na temat fantasy etc, ale wcale nie myślę o żadnych grach), np. przedwczoraj jakaś nowa mapa której nie ma. A to, że widziałeś to na kartce we śnie wyraźnie napisane, to znaczy, że musiałeś to już gdzieś widzieć, albo po prostu jestem od Cb inny (ja często widzę, ale tak widzę że nie widzę - we śnie niby przeczytam ale tak naprawdę nic tam nie było).

Ale tak na serio, to pewnie jest tak: Siedzisz na skype z kumplami, miałeś kiedyś tą koleżankę, pomyślałeś o dziewczynie i Ci wyszło. Wątpię czy to na skypie to ta sama osoba a jeśli tak to idź na księdza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...