Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BAN Z KD HACK!

kleom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! mam duży problem chciałem odpalić KD hacka, jak wszyscy wiedzą hack wykrywalny co się wiąże z banem po użyciu go,otóż moje pytanie jest nastepujące.Kiedy admin tłumaczy ,że ban za powiązanie konta z kontem hackujący.. Po czym wiedzą ,że powiązane?? Banują all konta zarejestrowane na IP komputera na którym był hack. Czy banują konto na które TYLKO I WYŁĄCZNIE wysłana została kasa bądź item na inne konto.A więc pytanie jest takie czy bezpieczne będzie używanie np. tak mam 3 konta na koncie nr.1 dropie bizu i sprzedaje,uzzbierałem 30g.30g wysyłam na konto nr ,które będzie odpalone na innym kompie z innym IP. Na koncie nr.3 robie sklep z śmieciem za 30G. Przychodze kontem nr2 i to kupuje. Czy konto nr3 bedzie wolne od bana?

Opublikowano

Powiem ci że nawet za chandel zwykły banuj nie wiem jak to jest możliwe ale ja dropiłem biżu a kolega przenosił na inne konto i ja i on również został zbanowany więc niema pewności ale jeśli ci zbanuja konto na którym masz główna postać możesz napisać do supportu że nie wiesz zaco masz bana ale konto było zakładane u kolegi na jego IP , a kontem którym chakowałeś napisz że chcesz sie odwołać przyślą ci taka liste do wypełnienia i tam bedzie czy ktoś logował sie uciebie na IP czy był zarejstrowany itp. Wpisz tam nazwe konta Na którym masz główną postać i git :P

A co do twojego toku rozumowania ( Nr1,Nr2,Nr3) To już jak wcześniej oni to raczej wyczuja predzej czy puźniej :P.

Liczena like :)

Opublikowano

Hmm to dopiero dziwne ,że on dostał bana za zwykły handel.Wydaje mi się a napewno hacka nie używał? ponieważ ja bizu któren ahacku na narwie wydropiłem sellałem wielu osobom i dalej chodzą ,nikt bana nie dostał.

Opublikowano

No wiem że dziwne a nie używał bo porostu wiem to kumpel z real wiec wiesz cały czas na skype i mi mówił że niechakował :P

Opublikowano

Czyli wniosek jest taki ,że nie ma się jak zabezpieczyć przed zbanowaniem podczas używania hacka ,NAWET JEŚLI mam 2 komputery i 2 różne IP? Może wypowie się ktoś jeszcze?

Opublikowano

Tak bany za konto powiązane są poprzez ip. Wszystkie inne konta jakie były używane w ostatnim czasie co hackowałeś zostaną zbanowane. Jeżeli z komputera nr.1 będziesz hackował i miał tam np.30g a z 2 kompa np. wystawisz słaby itemek za 30g i z kompa 1 go kupisz to bana na komp.2 nie dostaniesz. I tak można dużo g zarobić. Może dlatego kolega dostał bana ponieważ czytali wasze wiadomości. Bo one są zapisywane w logach. Albo jeżeli kasę przesyłałeś dużo razy listem ale to raczej wykluczone.

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

tak. wazne tez jest zebys na innym kompie kozystal z innego internetu. nie poprzez wi-fi. Jezeli na tym kompie co uzywasz hackow kiedys grales postacia i nie wchodzisz na nia przynajmniej miesiac to bana nie dostaniesz. tak bylo w moim przypadku. ;D

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...