Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Maple story europe problem z zalogowaniem

lipton 94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem dotyczący zalogowania się do maple story europe, gdy włączam grę po 30 sekundach gra wyłącza się sama bez żadnego komunikatu ani błędu.

Firewall wylaczyny przedtem maple dodany do wyjątków, antwirus też wyłączony Maple pobralem z oficialnej strony MapleStoryEurope za pomocą MSE Downloader.

Posiadam Windows Xp

Opublikowano

Hmm, uruchom jako admin oraz ze zgodnością z systemem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Robiny nie działa ;/ raczej nic mi już nie pomoże tak myśle robiłem też formata kompa ..., sciągałem manual patchery z googli ale wszystkie zatrzymuja sie na base.wz przedwczoraj raz uruchomilem nie wiem jak mi się to udało wpisywalem tez w uruchom cmd netsh winsock restart mnie pomoglo, czyscilem kompa cleanerem.

@edit

Dodam jeszcze, że jak reinstaluje maple włączam i ładuje się HShield to jest napisane MapleStory episode3 HackShield Ahnlab.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...