Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę niszczyć bloków

Dekira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwie kolegi. Mam opa, ale gdy próbuje zniszyć blok to da się tylko tak jakby raz go dotknąć. Nie moge go zniszczyć. Kolega może tam niszczyć , a ja niestety nie. Wiecie może jaka jest tego przyczyna?

Opublikowano

Spawn protection, mobarena protection. Jeśli budujesz obok jednej z tych dwóch budowli, warpów to się nie dziw...

Opublikowano

Spawn protection, mobarena protection. Jeśli budujesz obok jednej z tych dwóch budowli, warpów to się nie dziw...

Koledzy jakoś mogą bić, admin mówi że ma coś takiego : spawn npcs .

Opublikowano

Koledzy jakoś mogą bić, admin mówi że ma coś takiego : spawn npcs .

Jak ustawisz /setspawn to raczej nikt nie może kopać obok spawnu.

Opublikowano

Jak ustawisz /setspawn to raczej nikt nie może kopać obok spawnu.

Ale niestety ten problem dotyczy tylko mnie. I tylko na tym serwerze. Na creativie działa wszystko normalnie, lecz na survivalu raz uderzam klocka i nic nie moge więcej. Moge bić ale nic po za tym. A koledzy mogą niszczyć klocki w pobliży spawna

Opublikowano

Ale niestety ten problem dotyczy tylko mnie. I tylko na tym serwerze. Na creativie działa wszystko normalnie, lecz na survivalu raz uderzam klocka i nic nie moge więcej. Moge bić ale nic po za tym. A koledzy mogą niszczyć klocki w pobliży spawna

Ale na survivalu chcesz spawn robić ? ^^ wtf.

Na survivalu zalicza cię pewnie jako normlanego gracza survivala i nie możesz niszczyc nic w poblizu spawnu , tzn. ileś tam kratek od /setspawn (sporo)

Opublikowano

Może masz vanisha, a inni że są opami widzą Cię normalnie. Jak masz to weź /unvanish czy tam /v zależy jaka wersja :P Ale mi sie wydaję że to dlatego ponieważ jest ustawiony tu spawn.

Opublikowano

Wpisz /vanish. Może przypadkiem wpisałeś i nie możesz używać. Niech użyczy Ci rangi i sprawdź wtedy.

Opublikowano

Wpisz /vanish. Może przypadkiem wpisałeś i nie możesz używać. Niech użyczy Ci rangi i sprawdź wtedy.

Niestety nie działa ale dziekuję za chęci.

Okazało się, że nie moge bić nawet daleko od spawnu. Mam opa itd. ale nie moge bic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...