Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zarobek PandoraMT2

Aryman123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all !

Mam sprawe, Ma ktoś jakiś poradnik jak w miarę szybko i łatwo zarabić kase na PandoraMT2 ?

Jak nie ten dział czy coś to sorki :)

sygna1q.jpg

Opublikowano

Siemka all !

Mam sprawe, Ma ktoś jakiś poradnik jak w miarę szybko i łatwo zarabić kase na PandoraMT2 ?

Jak nie ten dział czy coś to sorki :)

Pobierz sobie mod camera załóż nową postać dodaj ją do gildi ale bez max lvl i ustaw żeby oddawało exp do gildi np. przy 40% i w godzine wbijesz prawie 1kkk w sztabkach

Opublikowano

Można też ściągnąć AOL9.8 kupić trochę SM.Za SM kupić zmianki 6 7 bonu i dodatki,wystawić trochę taniej niż jest w NPC i szybki zarobek nawet 200kk w ciągu poł godziny

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Pobierz sobie mod camera załóż nową postać dodaj ją do gildi ale bez max lvl i ustaw żeby oddawało exp do gildi np. przy 40% i w godzine wbijesz prawie 1kkk w sztabkach

Czyli :

Mam zrobić nową postać>Wbić 30lv iZrobić gildie>Ustawić żeby oddawał cały czas exspa> No i exspić Gdzieś. Tak ?

Ps. Jak ustawić to rzeby exspa oddawał ?

sygna1q.jpg

Opublikowano

Proponuje pobrać moda

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

zrobić x3 nowe konta z postacią 5-10lvl max

odpalić x3 metka (na Modzie) postawić postacie w m2 (dzikusy) każda postać na innym ch (żeby sobie nie ksuć )

teraz wciskamy F5 odpala nam się mod ( jego opcje ) zaznaczasz PickUp (coś takiego)

ustawiasz exp bota sam bije sam zbiera spota (tylko trzeba zaznaczyć Pelerynki )

ustawiasz oddawanie expa do Gildii 20% (lvl nie rośnie a sztabki lecą jak poje...) :D

i tak robisz na 3 postaciach w ciągu 1h zarobisz koło 4-5kkk (lajtowo)

PS

o ile masz silnego kompa żeby opalić x3 metka :P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Proponuje pobrać moda

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

zrobić x3 nowe konta z postacią 5-10lvl max

odpalić x3 metka (na Modzie) postawić postacie w m2 (dzikusy) każda postać na innym ch (żeby sobie nie ksuć )

teraz wciskamy F5 odpala nam się mod ( jego opcje ) zaznaczasz PickUp (coś takiego)

ustawiasz exp bota sam bije sam zbiera spota (tylko trzeba zaznaczyć Pelerynki )

ustawiasz oddawanie expa do Gildii 20% (lvl nie rośnie a sztabki lecą jak poje...) :D

i tak robisz na 3 postaciach w ciągu 1h zarobisz koło 4-5kkk (lajtowo)

PS

o ile masz silnego kompa żeby opalić x3 metka :P

Nom sprubuje....

Kompa mam na 100% silnego... Moge z 30 metków włączyć :D

sygna1q.jpg

Opublikowano

Robisz surke wp 40lvl zbrojka + ostrze na G do tego bufa w PT blogo pomoc G

Lecisz do sw na deski i bijesz :)

Okolo 1kkk na 30 minut przy okazji zaloz gildie i na modzie tak jak pan up oddawaj expa lecz ustaw aby oddawal co 10% expa na gildie :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Wyjawię ci mój sposób zarobku w 1 godzinę uzbierasz od 5kkk w górę. Tworzysz nowe konto na innym mailu , pobierasz moda , wbijasz na tej postaci 5 lvl do tego lvl dropnie ci na 100% jakaś sztabka wymieniasz ją i z tej kasy kupujesz pelerynki +poty . wpisujesz komende /cguild robisz gildie.Odpalasz oddawanie ekspa i kierujesz się na tego spota :

bcqxlov.jpg

W godzinę masz 5,5kkk - 7,5kkk.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...