Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobic ok. 100zl

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Potrzebuje szybko 100 zl (bez pomocy rodzicow : o)

Mam na to ok 10 dni

Jak polecacie to zarobc najlepiej cos w grach/necie.

Bo raczej w wieku 15 lat nie znajde pracy w malym miescie :x

Dota 2 > Lol

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedaj coś na allegro.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Ja często w lato idę do jakiegoś gospodarstwa , do sąsiadów posiadających jakiś sad i kulturalnie się pytam czy może pomóc , a oni zawsze : Jasne ! . Ostatnio za pomoc dostałem 30 zł , fakt pół dnia siedziałem tam , ale do 100 zł szybko dobijesz.

Opublikowano

Mycie samochodów? xD

Nie no oczywiście żartuję, znajdź w domu jakieś swoje nieużywane graty i sprzedaj - być możę komuś będą one potrzebne ^_^

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Hehe ja pamiętam parę lat temu expiłem 4 dni w zielone imperium i sprzedałem konto za 50 zl :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Autostrada A4 jest dość mocno zatłoczona, polecam. ew. na trasie na Bydgoszcz od strony Nakła nad Notecią jest masa tirów.

Tijaa jakoś tych tirów nie widuję tak często. Poza tym Kidmodowi nie przystaje robić takich żartów.

Popytaj sie czy komuś skosić trawę czy inne, chłopaku jakbyś chciał tak bardzo stówę to byś sposób znalazł

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz takiej kasy masz 2 wyjścia

Pożyczyć : kolega , babcia , sąsiad itp

Sprzedać jakąś gre czy coś j.w np babci :D

Uzbierać : Znajdz sąsiada z wysoka trawa i spytaj sie go z kulturą czy za 20 zł nie skosisz mu

Zrób zajebisty interes z kolega . Np 100 zł i robisz za niego prace domowe przez miesiąć czy coś

Jeżeli jesteś 24/7 na kompie to wejdz sobie na buxa jakiegos i juz

Ostatnią rzeczą którą nie polecam to idz to tesco weź plecak wez 1 kubeł odzywek po 150 zł potem nastepny wrzuć sobie do plecaka wez gazowana wode i 2 batony musli idziesz do samoobsługowej 2 minuty i juz. Sprzedajesz koledze po wysokiej cenie. Ale tego nie polecam bo to tylko dla desperatów. ; )

sygna4.jpg
Opublikowano

zrób komuś laskę np. mi i już masz 100 zł .

a tak powagą ja już 3 tydzień pracuje jako pomicnik archeologa (kopie doły , gracuje , darnia) i zarobilem już 900 zł o z tego co pamiętam przyjmuje od 14 lat ;_)

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Ja na budowie, prawie codziennie, pracuję i mam 11zł/h, porobisz dwa dni i już masz ponad 100zł.

Poszukaj roboty fizycznej, może Cię wezmą.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Zbieraj na uploadingu plików, łatwe i przyjemne zajęcie, wystarczy chcieć.

Ew. Microworkers

Opublikowano

up@

Za chiny w 10 dni tyle nie zarobi , zapytaj sąsiadów a jakąś fuchę np. o skoszenie trawnika.

Nooby sami skosili ; o

A te Microworkers to od ilu wyplacaja?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Idź na stacje kolejową tam będzie dużo chłopców , podjedzie wóz wsiadasz po 30 min dostajesz 50 złotych .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...