Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera Minecraft - MC ETGames[MODY][TEKKIT][60 slotów][NoN-Premium]

Snappy ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!! Zmiana ilości slotów z 100 na 120 !!!

»»» OTWARCIE SERWERA «««

Otwarcie serwera nastąpi: Za kilka dni :/

( Ustawienie przekierowania )

»»» CLIENT «««

Aaztt.jpg

▼▼▼ Dołącz do ekipy największego serwera TEKKIT w Europie

:)▼▼▼

( Link do tematu w SPOILERZE )

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

polecam,byłem na beta testach,MEEEEGA!!! zagram na 100%

mam pytanie czy ee2 będzie w pełni odblokowany? bo jak czarna i czerwona materia (m.in.) będzie odblokowana,to będzie serwer słaby,nie wiem po co w

ogóle dalu te czarne i czerwone materie

pozdrawiam Sygne :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

polecam,byłem na beta testach,MEEEEGA!!! zagram na 100%

mam pytanie czy ee2 będzie w pełni odblokowany? bo jak czarna i czerwona materia (m.in.) będzie odblokowana,to będzie serwer słaby,nie wiem po co w

ogóle dalu te czarne i czerwone materie

pozdrawiam Sygne :)

Czerwona i czarna materia z pewnością będą zablokowane. Zapewne jeszcze wiele innych też podzieli los materii na naszym serwerze...

Jak czytam te prezentacje to mnie oczy bolą to ...

Jak by dzieci z przedszkola zrobiły i jeszcze taka jakość zła ...

A i polecam ten server z modami nie ma laga a są mody !

http://www.mpcforum....-jak-wejdziesz/

Kolego napisz co ci się nie podoba a na pewno weźmiemy to pod uwagę! Jeszcze nie zagrałeś na serwerze a już krytykujesz...

A po drugie NIE REKLAMUJ swojego serwera pod czyjąś prezentacją! To świadczy o twojej kompetencji... (oczywiście na '' - '')

Pozdrawiam, Snappy

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda ze blokujecie obydwie materie . fajnie by bylo gdybyscie chociaz zostawili czarna materie poniewaz robi sie z niej fajny kilof i hammera :) Ale nawet gdyby byly zablokwoane to i tak zagram :) .

p.s - prosil bym o jak naszybsze otwarcie serwera

Opublikowano

Czerwona i czarna materia z pewnością będą zablokowane. Zapewne jeszcze wiele innych też podzieli los materii na naszym serwerze...

Kolego napisz co ci się nie podoba a na pewno weźmiemy to pod uwagę! Jeszcze nie zagrałeś na serwerze a już krytykujesz...

A po drugie NIE REKLAMUJ swojego serwera pod czyjąś prezentacją! To świadczy o twojej kompetencji... (oczywiście na '' - '')

Pozdrawiam, Snappy

Nie bedzie materii... ? taki serwer duzo graczy ma w dupie... Nie umiecie zablokowac np. prawa wlasciwosc hammera/kilofa itd. znaczy dupna admini stracja. -.- Nie odpisuj mi Snappy, bo co Ci to da? nic.

9sf1Un9.png

Opublikowano

byłem na ts,będą zablokowane pojedyncze rzeczy z nich (np. młot)(to tylko przykład) o ile się nie myle :P

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Nie bedzie materii... ? taki serwer duzo graczy ma w dupie... Nie umiecie zablokowac np. prawa wlasciwosc hammera/kilofa itd. znaczy dupna admini stracja. -.- Nie odpisuj mi Snappy, bo co Ci to da? nic.

Jeśli masz jakieś wątpliwości co do naszej administracji to sam spróbuj się do niej dostać i pomóc. A nie tylko wyzywać i narzekać!

P.S: Twój post zostaje zgłoszony !

Opublikowano

Usuńcie EE2, nie dość że w kilka chwil można mieć z niego wszystko to jest w nim wiele rzeczy przez które można griefować, każdy serwer z takim modem w końcu go usuwa po kilku resetach mapy.

ps. będzie computer craft?

Opublikowano

Usuńcie EE2, nie dość że w kilka chwil można mieć z niego wszystko to jest w nim wiele rzeczy przez które można griefować, każdy serwer z takim modem w końcu go usuwa po kilku resetach mapy.

ps. będzie computer craft?

Słuszna uwaga! Daje Łapkę... dzięki. Więc EE2 nie będzie!

Opublikowano

Jesli chcesz launchera do tekkita no premium itp to sie skątaktój się ze mną napisz na pw ja ci dam linka... :D tam jest cały tekkit

Opublikowano

nie polecam bo nie zrobią tego ten serwer max będzie tydzień jak byłem na ts to same debile robią serwer o a tych modach chuja znają

//obraza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...