Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klucze

Blady19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupywać te klucze do niebieskich i czerwonych skrzyń, często z nich leca lf4 i inne ?, jak tak to jakie lepiej kupić czerwone czy niebieskie ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam niebieskie lepsze, z 10 kluczy mi dropło 5 lf4 :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam niebieskie lepsze, z 10 kluczy mi dropło 5 lf4 :)

Jak zawsze, nie mylisz sie :).

"Podczas naszych lotów rozpoznawczych odkryliśmy dziwne skrzynki. Wydaje się, że jest to specjalny ładunek piratów, który zawiera cenne przedmioty .

Udało nam się odzyskać niektóre z tych czerwonych i niebieskich skrzyń, a nasi naukowcy opracowali już specjalne klucze do skrzyń, dzięki którym możecie otworzyć te czerwone i niebieskie pirackie skrzynie. Abyście mogli odróżnić łatwiej te specjalne klucze do skrzyń, zafarbowali je na czerwono i niebiesko.

W porównaniu do normalnych skrzyń, czerwony łup piratów wydaje się zawierać podwójną szansę na upragniony laser LF-4. Fascynujące! Za to niebieski łup piratów... Ten to dopiero skrywa w sobie cenne rzeczy: naukowcy obliczyli, że zawiera on przeciętnie nawet potrójną szansę na laser LF-4, a także znaleźli w nim cenne przedmioty, takie jak wyspecjalizowane statki Spearhead, Aegis i statek Citadel, a nawet rzadki design drona Havoc!

Ale zdaje się, że ten czerwony i niebieski łup piratów znika po pewnym czasie, a więc lepiej zacznijcie ich czym prędzej szukać!

Zapewnijcie więc sobie szybko właściwy klucz do właściwej skrzyni w naszym dziale płatności. " Skopiowalem tresc z oficjalnego forum :).

@ down : Pokaz dowod, nie raz ciales w chuja i jakos ci nie wierze. Kolejna sciema :). I takie info, w profilu masz podany wiek ktory wynosi 15 lat, o ile sie nie myle, skrzynki mozna kupic tylko przez przelew, tak wiec skad wziales konto w banku?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Przelew można zrobić bez konta w banku zamiast numeru konta dajesz cenę jaką masz zapłacić Bp i wszystko

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

@2up nie 1 dzien daje tutaj info z oficjalnego forum:

W dniach

21-23 sierpnia 2012

roku na mapach pojawią się czerwone i niebieskie skrzynie a w sklepie pojawią się klucze do nich.

wink.gif

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

a ile to kosztuje :?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...