Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muszę z tym skończyć... ale jak?

Gleard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w Metin2 gram 4,5 roku jestem już uzależniony na maxa.Posiadam postacie z wysokimi lvl i ciężko jest mi od tak zostawić je i przestać grać. Raz nie grałem prawie ROK bo mnie okradli ale potem powróciłem.W IS wywaliłem sporo Kasy na pewno +500 zl ;).

Żałuje że w ogóle zaczynałem grać w te Gó**o. Chętnie bym sprzedał te konta zarobił bym na nich sporo ale boję się że bana dostane i co mi z tego? Powiedzcie mi jak mam z tym skończyć raz na zawsze...

Mam 16 lat czyli najlepszy czas mojego dzieciństwa zmarnowałem na takie byle co...

Jestem pewien że jak skończę grać to Napewno poprawią mi się oceny oraz wreszcie zacznę wychodzić z domu.Nie jestem jakimś grubasem ale mam już Brzuszek ;x którego chcę się pozbyć.

Jesteś chętny kupić surę 75 lvl wraz z eq ? Napisz

Nie piszcie że mam usunąć grę i zapomnieć o tym bo ja tak nie potrafię i tak bym za kilka dni to pobrał.

Oraz nie proponujcie mi Psychologa bo potrafię się oderwać od gry.

Opublikowano

Eeee... to raczej nie jest forum anonimowych metinowców. :P

Po prostu sprzedaj te konta... bana na pewno nie wyłapiesz. Na ss pozakrywaj co nieco.

Znajdź sobie dziewczynę, to też powinno Ci w jakimś stopniu pomóc.

A najprościej ustań w M1, wyrzuć eq i usuń konto. Zobaczysz jaka ulga będzie, bo tak to widzę, że tylko narzekasz na stracone lata. Zamknij rozdział i tyle. Nie patrz ile wydałeś, zapomnij o wszystkim i zacznij na nowo. Tak jakbyś nigdy w to nie grał. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

powiem ci ze ja tez gram w to ku restwo z 4 lata i na dodatek mam 19 lat w 2013 20lat bd mial i nie mam pracy :( serio tez w domu siedze ciagle mam dziewczyne nawet przy niej gram -_- i 100% przytylem jak hu j a to zly znak i za hu ja nw co zrobic ja zapomnialem jak sie pisze nawet serio jednym slowem ZGUPIALEM PRZEZ TA GREEEE POMOCY !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

1. Sprzedaj konta,

2. Znajdź coś co Cię interesuje,

3. Znajdź sobie ciekawą książkę,

4. Znajdź dziewczynę,

5. Graj w piłkę, kosza,

6. Jeździj rowerem,

7. Zacznij o siebie dbać,

8. Staraj się nie myśleć o metinie, poproś kogoś o zablokowanie portów. ;p

Opublikowano

Cóż, jak kolega wyżej napisał - zabawiamy się w anonimowych metinowców, ale skoro i w ten sposób można pomóc, to czemu nie? ;)

Wszystko co napisali koledzy wyżej jestem w stanie potwierdzić, ale kolejny raz pojawia się stare porzekadło - "łatwiej mówić, trudniej zrobić". Ad rem - nie wiem skąd tyle drastyczności w Twojej wypowiedzi. Skoro twierdzisz, że potrafisz oderwać się od gry i nie jest to aż tak silne uzależnienie, to czemu masz wyeliminować grę tak od zaraz? Sam wiem, że z Metinem trudno jest "się rozstać", wracam do niego regularnie, ale wszystko jest w granicach rozsądku. Polecam Ci stopniowe ograniczanie sobie tego wszystkiego, jednocześnie szukając jakiegoś zajęcia w życiu realnym. Na przykład - popołudnie, które zmarnowałbyś na expieniu, teraz spędź na boisku. Moim zdaniem sport to najlepsza odskocznia od wszelkich negatywnych aspektów :D Także chłopie, nie rezygnuj od razu z wszystkiego, małymi krokami dąż do zmian w swojej codzienności, a to na pewno prędzej czy później przyniesie efekty :)

Opublikowano

Graj dalej ale tylko exp. 0 gadania, 0 pvp, 0 wszystkiego. Tylko exp i to powinno się szybko znudzić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...