Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Removed] [Hack][NA] Dragon(H)ell V5

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdze i powiem czy działa

//nie działa mi , ale ściągam MSVCR100D.dll i zobacze czy zadziała

//nie działa ściągnąłem te 2 pliki i nie mogłem je wrzucić do folderu z grą bo to się instaluje , zainstalowałem i dalej nie działa ;( a funkcje jak np. klikam f1 to wyskakuje mi jakaś opcja w crossfire a możesz powiedzieć czy to sie samo włącza czy co

Opublikowano

mi tez nie dziala ... pewnie nastepny pusty hak ....

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Opublikowano

Sprawdze i powiem czy działa

//nie działa mi , ale ściągam MSVCR100D.dll i zobacze czy zadziała

//nie działa ściągnąłem te 2 pliki i nie mogłem je wrzucić do folderu z grą bo to się instaluje , zainstalowałem i dalej nie działa ;( a funkcje jak np. klikam f1 to wyskakuje mi jakaś opcja w crossfire a możesz powiedzieć czy to sie samo włącza czy co

Do folderu idzie tylko MSVCR100D.dll (wystarczy przeczytać).

Da się go tam wrzucić po instalacji.

Opublikowano

Po co piszesz zbędne posty skoro w nazwie tematu masz napisane, że hack na wersję NA ?

-.-

Opublikowano

Cały czas było CF NA i nie rób ze mnie idioty. Może naucz się czytać i wtedy wpadnij na forum bo widzę za wstawienie hacka same pretensje zawsze są <_<

Opublikowano

mój post nic nie wniesie do tematu ale to kłótni napiszę ze koło północy było NA :)

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Kończąc dyskusję na ten temat cały czas było CF NA bo nikt nazwy tematu nie zmieniał. Jeżeli macie jakieś problemy z czytaniem to w administracji pewnie da się sprawdzić czy nazwa tematu była edytowana i wtedy sobie zobaczycie. Tyle ode mnie.

PS. Hack nie pasuje, więc dziękuję i do widzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...