Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxvideo downloader

Krycho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nudow i przez ciagle limity zrobilem sobie downloader do maxvideo. Trzeba bylo tez troche "odkurzyc" wiedze, bo dawno nic nie pisalem. Przy okazji dowiedzialem sie jak polaczyc jezyk kompilowany z jezykiem skryptowym(JS). Jakos sie udalo Napisane w jakies 2h, z czego 5 min zajelo dekodowanie oryginalnego linka do filmu. Dla dobrego programisty to pewnie ze 2 min roboty.

Jak bedzie mi sie chcialo to dorzuce jeszcze download bezsporednio w programie z zapisem na dysku i paskiem postepu + jakis tooltip z info o zakonczeniu pobierania.

Sporo wazy bo niestety qt wymaga duzo dllek do gui. Brak jest obslugi bledow i nie chcialo mi sie robic timeouta przy dlugim oczekiwaniu na odpowiedz/zaladowanie.

Wszelkie uwagi mile widziane.

Virustotal: https://www.virustot...sis/1345491506/

Download: https://dl.dropbox.com/u/22903578/Maxvideo%20Downloader.7z

Opublikowano

hmm... U mnie bylo to czytelne, no ale jesli masz jakis pomysl jaki kolor by sie lepiej sprawdzil to wal ;)

Ps. Chodzilo ci o czarna czcionke w szarych boxach?

Opublikowano

Po prostu czarny.

Biały jest nie czytelny i oczojebny,

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...