Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pomocy

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witch... jak złapie na stuna nie ma mocnych.... lecz gdy sie nie uda to los marny =)

Assassin :D dl dl dl jedynie;d

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Witch to mega nubska klasa - dlaczego? Służy głównie do stunowania, bez stuna pada jak mucha. Nienawidzę tej klasy ^_^

Polecam Ci zaklinacz specjalista - stun aoe, dużo eva, hr, no i przy stunie aoe używasz esc buga i robisz 2 skille w 1 sekunde.

Opublikowano

Nie, akurat mnie stunowała, odstunowywałem się, znowu mnie stunowała, w końcu jej nie wyszło i padała na 1-2 skille xD I potem: LOL BUG LOL HACK LOL CHEAT LOL GOLD HACK, a ja się śmieję bo to polka, nawet na tym forum się udziela sporo ^^

Propo, możesz jeszcze wziąć warmastera, ładnie kosi dzięki reflectowi i niezłemu stunowi + AoE.

Opublikowano

mi sie podoba tez lowca, atak z daleka.

zawsze wkurzalo mnie to, jak na servie bez antystunow asskiem lowca dawala mi siec i niemoglem sie ruszac, a ona spokojnie mnie bila :P

Opublikowano

Łowca.... po użyciu skill'a na hr ZAWSZE trafia. =)

linoskoczek na destiny 1 chodziłeś na dcs? Przecie tam same witche biegały i ubijały

(przy pomocy przenośnych apteczek czyt. Medicine i Cleric). Assassin'owie jedynie pomagali. ;d

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...