Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kotka

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytać czy ktoś może wie dlaczego moja kotka ciągle miaucze i miaucze?

Tak wiem to gupie pytanie ale ja tam o swoje zwierzęta dbam a z tym się jeszcze nie spotkałem a jakoś nigdzie nic konkretnego nie mogę o tym znaleść więc pytam tutaj z nadzieją na jakieś mądre odpowiedzi.

W dodatku raz miała małego kotka z jakieś 3 miechy niestety mały skończył nieszczęśliwie ;(

Chociaż zagubiona była tylko przez 3 dni potem wróciła do normy nie wiem czy to ma znaczenie ale wolę się upewnić.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Jak miauczy to znaczy że jest jej dobrze! rób jej tak dalej! :D

A serio to zależy kiedy to było bo może tęsknić a może miauczy tak ooo a ogółem myślę że nikt ci tu chyba nie pomoże złe forum a najlepiej ogarnij kogoś kto się zna na kotach i zapytaj!

Opublikowano

Moja, miauczy jak jest głodna, albo jak chce wejść do domu. Albo czasem bez powodu

:D Kiedyś miałczała jak małego nie widziała, ale teraz raczej tak nie robi. Może to przez tego małego ;x

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...