Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] boże tylko nie karta graficzna;(

Gość Xsawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś wróciłem do domu odpaliłem kompa nastepnie cs go po przegraniu ok 5min obraz sie zawiesił wyłączyłem komputer uruchomiłem ponownie nagle patrze a cały ekran - - - - - - - - i dziwne kolory/znaczki typu $$$ w biosie tak samo nastepnie ładowanie windowsa i potem nic ciemność tylko światełko od ekranu mruga se myśle co jest może zawalony w środku

z syfu nom troszkę był przedmuchałem pompką do dmuchania materacy złożyłem odpaliłem nadal to samo:(

Jak myślicie czy to może być karta graficzna ?

Nazwa płyty głównej Gigabyte... dalej nie pamietam

Procesor:Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.33GHz 2GB RAM

Karta Graficzna:NVIDIA GeForce 9800 GT (1024 MB)

Dodam że to tak nagle nic takiego wcześniej się nie działo

Jeżeli to coś ma do rzeczy to wiatraczek od karty chodził jak zawsze...

Jutro mam zamiar zanieść go do serwisu więc się okażę

Powiedzmy że trafiło karte czy jest mozliwość naprawy ile bedzie to kosztowało?

Jaką karte polecacie do 500zł aby ogarneła bf'a 3

Licze na pomoc pozdrawiam....

Opublikowano

Podaj nazwę zasilacza oraz na jakiej rozdzielczości ekranu chcesz grać

Tracer TRZ-452 dodam że ponad rok temu właśnie zakupiłem ten zasilacz i jakoś wszystko śmigało a tu nagle dziś

jeszcze mam nazwe płyty głównej GA-G31M-ES2L

Zazwyczaj grałem np w mw3,cs 1024x1280 największą jaką mogłem ustawić...

Opublikowano

Pierw musiałbyś wymienić zasilacz poniewaz ten co ty masz może spowodować niezłą impreze w twoim komputerzę , jak co to jestem chętny wezmę kiełbaski i przyniose ketchup :D

Opublikowano

Pierw musiałbyś wymienić zasilacz poniewaz ten co ty masz może spowodować niezłą impreze w twoim komputerzę , jak co to jestem chętny wezmę kiełbaski i przyniose ketchup :D

Jak to? chodził normalnie nawet nie kiedy całymi dniami i nic się nie działo dziś od 8 do 10 rano chodził jak zawsze ok 17 już nie:(

Opublikowano

Ten zasilacz jest jest z czarnej listy.. jak podlączysz do niej nową karte to może być booooM

Opublikowano

Ten zasilacz jest jest z czarnej listy.. jak podlączysz do niej nową karte to może być booooM

Co tematu to nadal nic nie wiem czy to karta czy co?

Opublikowano

Możwlie że to karta daj go do serwisu ; F

Powiedzmy że to zasilacz ja kupywałem wlaśnie w tym serwisie żeby znów jakiegoś gówna mi nie sprzedał jaki polecasz?

Opublikowano

OCZ SXS2 500W/XFX Core 550W + GTX260 216SP/GTX280/GTX295(możesz zrobić z niego Quad SLI i masz wydajność 670.)

@UP

6850 chyba używka, bo ciężko ją dostać do 500zł.

Opublikowano

Witaj tak się składa że wiem co jest przyczyną zawieszania się twojego komputera i dziwnego obrazu

poszły ci zworki na płycie głównej :)

rozbierz kompa i popatrz dokładnie na płytę główną na zworki (jak są wybite do góry to znaczy ze się spaliły) więc trzeba kupić nową płytę główną :(

lub również można kupić zworki i przylutować

(robiłem tak 2 lata temu i do dziś chodzi ) :)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Byłem dziś w serwisie i typ mówił że to jednak karta graficzna przegrzała się jeszcze to dokładnie sprawdzą naprawiać się nie opłaca bo za 2 tygodnie może być to samo mam zacząć rozglądać się za nową lub może sprowadzą taką samą

Co sądzicię o XFX Core 550W + GTX260 216SP ?

Jaki polecacie zasilacz do tej karty co sie zjeb...??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...