Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dołączanie do serwerów

karol199718

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z cs 1.6 otóż gdy chcę dołączyć do jakiegoś servera to po połączeniu gra zawiesza się przy wyborze teamu, normalnie dźwięk jest ale też zawieszony, to wszystko dzieje się nie tylko na piracie ale i o dziwo na moim oryginalnym cs 1.6 na steamie tyle że, na pirackiej wersji działa mi tylko 1 serwer CoD Mod (nie będę podawał ip i nazwy) który niemalże cały czas jest full, mogę na nim grać tylko w nocy, a na oryginalnym steamowym cs 1.6 nie działa żaden server (!). Proszę o pomoc.

Gram na rozdziałce 1920:1600 coś, po zmianie na 1024:700 coś też nie działa. Nie pomogło również odpalenie gry w oknie. Help!

Opublikowano

Ja bym przeskanował kompa CCleanerem i jakimś antywirusem. Odpalasz coś? Jakieś czity?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Legenda
Opublikowano

Zainstaluj ponownie countera, a przed uruchomieniem przeskanuj komputer oraz wyłącz zaporę.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Cóż cs'a reinstalowałem duuuużo razy więc chyba to nie to, przeskanuje kompa jak mówicie bo zaporę mam wyłączoną, nigdy żadnych czitów nie miałem i mieć nie będę, dam znać czy działa.

Opublikowano

Uruchom jako administrator, jak nie pomoże daj zgodność z XP SP3.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...