Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Najlepszy czolg na farmienie kasy

SaintSinners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie jaki waszym zdaniem jest najlepszy czolg na zdobywanie kasy z (V) lub (VI) teriu.

Napiszcie nazwy czolgow ktore przynosza najmniej strat duzo zysku i fajnie sie nimi gra z gory thx za pomoc i oczywiscie kazdy zostanie nagrodzony ;)

-Ushio.png
Opublikowano

wysztkie czolgi v tieru dobrze zarabiaja i sa to mniej wiecej takie same ktoty

najlepiej bedzie Ci sie zarabialo czolgiem ktory daje Tobie najwiecej farjdy z gry

te z VI tez dobrze zarabiaja lecz sa drozsze w utrzymaniu (naprawa i pociski) wiec przynasza mniejsze zyski

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nie wiem jak ten t49 nie pamietam jak mi sie nim gralo ostatnio zakonczylem gre na m18 on byl dobry i tez fajnei zarabial jak na 6 tier a elc amx jest dobry?

-Ushio.png
Opublikowano

elc ma dobre dzialo, dobry pancerz, jest szybki zwrotny ale wieza obraca sie chyba tylko 30 stopni

ale czasami widze ze losuje go do VIII i IX tierow

nie gralem nim ale z tego co czytalem jest to specyficzny czolg i trzeba sie do niego przyzwyczaic

chcialem go odblokowac ale te francuskie glutoplujki mnie denerwowaly zaprzestalem gre nimi

Opublikowano

elc ma dobre dzialo, dobry pancerz, jest szybki zwrotny ale wieza obraca sie chyba tylko 30 stopni

ale czasami widze ze losuje go do VIII i IX tierow

nie gralem nim ale z tego co czytalem jest to specyficzny czolg i trzeba sie do niego przyzwyczaic

chcialem go odblokowac ale te francuskie glutoplujki mnie denerwowaly zaprzestalem gre nimi

chłopie, gdzie ty wyczytales ze ma dobry pancerz,

• przód 14
  • boki 12
  • tył 10

to samo na wierzy.

Ogolnie czolg dobry, scout albo spoter. Jak ci sie uda to mozesz ze 30k nim wyciagnac (moj max ~35k -6kill, kilka uszkodzonych i wykrytych)

Opublikowano

chłopie, gdzie ty wyczytales ze ma dobry pancerz,

• przód 14
  • boki 12
  • tył 10

to samo na wierzy.

Ogolnie czolg dobry, scout albo spoter. Jak ci sie uda to mozesz ze 30k nim wyciagnac (moj max ~35k -6kill, kilka uszkodzonych i wykrytych)

nie wyczytalem

poprostu takie mialem odczucie gdy KW-1 z topywym dzialem nie moglem go przebic z boku

elc czescie rykoszetowal moje pociski niz czolgi srednie

Opublikowano

Jeezus !! ELC nie przebić !! Szczyt nie powiem czego..

Słuchaj.. nie wiem gdzie ty w niego celujesz.. ale powinieneś chociaż tą gąsienicę rozwalić.

Mi w tym AMX-e dość często gąsienica pada bez DMG.

Pozdrawiam!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...