Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OdinMS v2

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to może ja zaczne. Czy mógłby ktoś napisać maila do tych debili, żeby wprowadzili wreszcie tego 3 joba? No ok, nie wszystki skille działają i rozumiem dlaczego tak było na emsie, ale przecież Odin to BETA serwer, czyli się testuje itd. Ja chętnie sam bym napisał do nich, ale niestetyy mój angielski stoi na dość niskim poziomie. Acha i sorki, że tak piszę, ale jestem zły na nich, bo tylko ludzi zachęcają, żeby się przenieśli na locala.

Opublikowano
Dobra to może ja zaczne. Czy mógłby ktoś napisać maila do tych debili, żeby wprowadzili wreszcie tego 3 joba? No ok, nie wszystki skille działają i rozumiem dlaczego tak było na emsie, ale przecież Odin to BETA serwer, czyli się testuje itd. Ja chętnie sam bym napisał do nich, ale niestetyy mój angielski stoi na dość niskim poziomie. Acha i sorki, że tak piszę, ale jestem zły na nich, bo tylko ludzi zachęcają, żeby się przenieśli na locala.

Developerzy Odina maja taka zasade: nie udostepnia, poki nie jest w 100% gotowe.

Opublikowano

@damian2502

Tak, ciekawe, że to są debile jak zrobili taki serwer private. Pokaż jaki Ty jesteś pro, zrób taki sam serwer, a dopiero potem wyzywaj innych. Coś nie pasuje, nie musisz grać, nikt Ci nie karze.

A 3rd joba nie mogą jeszcze udostępnić na serwa, ponieważ chyba jeszcze nie zrobili wszystkich adv questów ...

Opublikowano
Developerzy Odina maja taka zasade: nie udostepnia, poki nie jest w 100% gotowe.

No wiesz, ale na przykład w 2nd jobie też nie wszystkie skille działały poprawnie na początku.

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

Mi chodzi o to, że nie sięgają po lepsze rozwiązania. Na localu dali 3 joba mimo, że zabugowanego. Teraz jak wchodziłem na serwer jakoś nie zauważyłem kolejek(chyba, że zwiększyli pojemność serva) i w czasie godziny siedzenia w kc zauważam ok. 5 ofert zamian kont na te z locala. Owszem oni mogliby nie dawać 3 joba jak by nie było locala, ale teraz powinni zauważyć, że przez to, że nie dali 3 joba, tracą coraz więcej graczy (owszem exp x1000 kusi, ale gdyby tu był 3 job to nie traciliby tylu użytkowników).

@UP masz rację

Opublikowano

Mi chodzi o to, że nie sięgają po lepsze rozwiązania. Na localu dali 3 joba mimo, że zabugowanego. Teraz jak wchodziłem na serwer jakoś nie zauważyłem kolejek(chyba, że zwiększyli pojemność serva) i w czasie godziny siedzenia w kc zauważam ok. 5 ofert zamian kont na te z locala. Owszem oni mogliby nie dawać 3 joba jak by nie było locala, ale teraz powinni zauważyć, że przez to, że nie dali 3 joba, tracą coraz więcej graczy (owszem exp x1000 kusi, ale gdyby tu był 3 job to nie traciliby tylu użytkowników).

@UPSSSS wielkie sorry za double posta, naprawdę nie chciałem

Opublikowano
No wiesz, ale na przykład w 2nd jobie też nie wszystkie skille działały poprawnie na początku.

Threaten i poison skill F/P Wiza? Dwa skille, ktore potrzebowaly dzialania statusów typu Freeze, Stune. Arrow Bomb dziala, tylko nie stunuje (w tym momencie juz dziala w 100%).

Na Localu dali juz praktycznie wszystko co mozna bylo dac na v.50 Globala, wiec dali te skille 3 i 4 joba, mimo ze wiekszosc nie dziala.

Opublikowano

No dali by te 80% skilli działających i ludzie by wtedy grali i się cieszyli, a te skille naprawili by w trakcie, bo mi to sie odechciewa grać jak nie ma 3rd joba.

No a na localu dali te skille, ale co z tego jak zamknięta rejestracja, gdyby otworzyli rejestracje to tyle by im się ludzi "zleciało" że... większość ludzi gra na privach po to, aby zagrać chociaż raz z 3rd jobem

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

@Up

Ponoc niektore skille z 3 joba dc'ują wszystkie osoby na mapce, razem z toba.

Jakby teraz dali 3 joba, ludzie i tak by sie rzucili, ze wiekszosc skilli nie dziala...

Opublikowano

Hehe normalnie juz nie moge z kolesiami z odina wytrzymac... strasznie sie ociagaja z tym jobem... Powinni brac przyklad z LOCAL MS ... Powiadaja ze gra jest w werji beta... a czy sznowni GM'owie widza wogle co to znaczy =]? TO ZNACZY ZE NIE MUSICIE MIEC UKOCZONYCH W PELNI SKILI W 100 % tak jak to argumentują ... MAJA JUZ Z 80 %... NA MILOSC BOSKA... DAWAC 3 JOBA!!!!!!!!!!!!!!!

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Człowieku, uspokój się ... Wystawią 3rd joba jak zrobią wszystkie skille ORAZ ZROBIĄ WSZYSTKIE QUESTY KTÓRE SĄ POTRZEBNE DO ADV !

Opublikowano

Tak ciekawe jak masz pomóc jak nikt tu prawie nie zna się na programowaniu private serwera czy coś tam (sam nie wiem ocb więc wiesz)

Opublikowano

Mam pytanie Czy ma ktoś z was jakieś konto na OdinMS nie potrzebne(lub gra już Ci sie znudziła napisz) pisać na PW wszystko co jest potrzebne (log,pass itd.)

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

Opublikowano
jezeli chcesz 3joba to im pomoz a nie siedzisz i czekasz na gotowe.. -.-"

chciałbym zauważyć, że za dużo nie wiemy w jaki sposób pomóc, może i mamy privy, ale one działają na c++ + xml, a odin jak się sam przyznaje na javie

ps nie wieżę, że dadzą ten silnik, jak będzie gotowy, prędzej zrobią sobie własny serv nie-beta i będą mieli pół monopol* do czasu gdy innym się uda to samo zrobić

*tzn nexon maple story i oni, a local pewnie padnie (ciągle ma v50 i chyba to się nie zmieni)

Opublikowano

Czemu jak chcem przenieść się do Henesys i klikam 2 razy na Phila nic się nie dzieje czy kotś mógłby pomóc w tej sprawie

Rekrut
Opublikowano

ma ktos konto do oddania na forum odina ktore ma juz wiecej niz 3 dni

prosze o szybka odp.

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ***

OdinMs: All hacked

Mag I/L 68 lvl

Assin 49 lvl

Bandit 45 lvl

LocalMs: Banned

12x Marksman

4x Sperman

And some new private servers ;]

Flo Rida feat. T-Pain - Low

CLICK <<<Fuck Kaczyński!!

<<<Wyliż mi jaja

25169.jpg

18151.png22640.png

16120.png 13869.gif

Opublikowano

Kurde odin online a mi wyskakuje okienko ze jest offline i czy chce odwiedzic strone glowna :/ i mam wersje 0.53 globala. Wie moze ktos ocb?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...