Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kogo kupić ?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chcialem i zbierałem kase na arachne bo jest pro przyciagnie pod towera zpowolni i zabije ale potem zaciekawił mnie cupid bo wystarczy ze nawala nawala z luku a nagle pierwszymk skilem jebnie koles ucieka a nagle JEB! i po nim i trzecia osoba to zeus zauwazylem jaki on pro gdy na przyklad zeus jeden mial polowe zycia i szlo na niego 3 ludzi z full zyciem a on w jungli nas jebnął z jakiegos skilla wszystkich wlączyl ulti i nagle wszystkich pozabijał. Mam nadzieje ze doradzicie mi i odrazu dacie jaklby co build taktyke do ktoregos z nich

zeus na serwerze ma wlasnie staty 28:3:1 wiec nie wiem co wy na to powiecie ale on jest pro niewiem jak inne te klasy

Opublikowano

Ostatnio chcialem i zbierałem kase na arachne bo jest pro przyciagnie pod towera zpowolni i zabije ale potem zaciekawił mnie cupid bo wystarczy ze nawala nawala z luku a nagle pierwszymk skilem jebnie koles ucieka a nagle JEB! i po nim i trzecia osoba to zeus zauwazylem jaki on pro gdy na przyklad zeus jeden mial polowe zycia i szlo na niego 3 ludzi z full zyciem a on w jungli nas jebnął z jakiegos skilla wszystkich wlączyl ulti i nagle wszystkich pozabijał. Mam nadzieje ze doradzicie mi i odrazu dacie jaklby co build taktyke do ktoregos z nich

zeus na serwerze ma wlasnie staty 28:3:1 wiec nie wiem co wy na to powiecie ale on jest pro niewiem jak inne te klasy

Arachne to typowa junglerka, więc radzi sobie nawet bez hands of god. Ale nią trzeba także nauczyć się grac, posiadam Arachne, bo chciałem miec jakąś junglerke, ale jakoś nią nie umiem grac. Chyba, że mam standardowy team 5 osoby, gdzie każdy dobrze gra.

Cupid to postać taka jak Artemis, idealna na solo line, ma leczenie, także to ogromny +. Atakuje skillem 1 i 4, mają dość mocny DMG i w dodatku stonują.

Zeus to dobra postac, ale wymaga wprawy. Osobiście jej nie posiadam, ale nie żałuje. Nie lubie nim grac.

Szczerze to polecam ci Cupida, sam go chyba kupie.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Cupid <3

Jak dla mnie świetny AD Carry, dobry mid-er, ma heal'a, niezły susstain na lini.

Dobrze się nim nawet gankuje, ciekawy system ulti + jest cholernie obszerny.

Ma również bardzo dobry system escape, którego tym samym można użyć do gonitwy za przeciwnikiem.

Ja bym brał go bez zastanawiania się.

Opublikowano

Zarówno Cupid, jak i Zeus jest dobrą postacią. Jeśli nauczysz się dobrze nimi grać to będziesz też kosił wszystkich ostro. Możesz sobie kupić Cupid'a na początek i znaleźć jakiś dobry build na niego.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Arachne.... Do jungle idealna.... Jej ult bardzo dobry do pogoni...

W jungle pułapka w 4 kokonów i ubije każdego na low lvl'u...

Lecz brak skilli atakujących jedynie co to drain do uleczenia sie...

Zeus niestety nie jest, aż tak idealny jak ludzie mówią postać jedynie do team fightów.

Solo bardzo mało może zdziałać. =) Chociaż jak chce to potrafi. =)

Cupid nowy bóg.... Wiele się zmieni przy następnym update, bo nowi bogowie wymagają troche fix'ów

Osobiście polecam Arachne jeżeli lubisz bawić sie w assassin'a i czekać na dobry moment chowając się w jungle. (2 min by złapac odpowiednio przeciwnika)

A jak nie to kup cupid'a. =)

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...