Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwas D3d Hook

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaraz j*bne! jak to możliwe?!!

świetny hack i widze, ze nie "fake" d3d :P

jak ty to robisz? w C++?

@DOWN a to idą zwykłe kody z początkiem "viod" czy te z "if"??

@EDIT sobie wchodzę na forum patrze "Kwas..." potem jakos na "hook" i dopiero zobaczyłem "D3d" to sobie pomyślałem, ze jakieś żarty potem pomyślałem o faked3d wchodzę i widzę to "najpopularniejsze" menu

kwas gz :)

@DOWN2 z bypassem czy bez?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano
zaraz j*bne! jak to możliwe?!!

świetny hack i widze, ze nie "fake" d3d :P

jak ty to robisz? w C++?

jest bypass dzieki ktoremu nie wykrywa bazy w wr bo to baza hook public ale nie moge dac opcji anytkick itd. bo nie mam takiego bypassa na opcje vip

Opublikowano

Haczek świetny i powiem ci kwas że mój ulubiony hack to hack od ciebie ponieważ ma fajne opcje i dłuugoo jest undetected ;)

Zaraz testuje i dam edita ale na pewno działa ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A ja mam taki mały problemik Hack ogólnie spox pobrałem wlaczam i git ale gak zaczne grać to po ok.10 sekundach pisze na sodku w małym kwadracie Hack detected co jest przyczyną??? POMOCY

Opublikowano

no to ładnie ładnie - mógłbyś dać w dziale programowanie hacków jak eis pisze menu d3d !!!

hack świetny - jak zawsze - hehe!

pozdro!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
hack fajny dziala all ale jednak przydal by sie antykick nie dalo by rady dodac do tego menu ??

jak bede mial bypassa to dam opcje vip bo bez tego bypassa opcje vip crashuja wr

Opublikowano

zajebisty hack!!!!

chłopie...

plzka napisz mi na pw, jak Ty to zrobiłeś...

szukam na różnych stronach i nic ;/

nie mam zielonego pojęcia ; /

Być zajebistym...

Opublikowano

A ja mam taki mały problemik Hack ogólnie spox pobrałem wlaczam i git ale gak zaczne grać to po ok.10 sekundach pisze na sodku w małym kwadracie Hack detected co jest przyczyną??? POMOCY PLIZZZZZ Odpowiedzcie !!! z Góry ThX

Opublikowano
jak bede mial bypassa to dam opcje vip bo bez tego bypassa opcje vip crashuja wr

adresy hs są na forum więc nie wiem co stoi na przeszkodzie

btw jest to basic op7?

jak by ktoś chciał basic menu [pw]

Opublikowano

a tego bypasa ciezko zdobyc albo cos ??

poniewaz nie znam sie mialem dluga przerwe i nie mam pojecia ;p

Opublikowano
a tego bypasa ciezko zdobyc albo cos ??

poniewaz nie znam sie mialem dluga przerwe i nie mam pojecia ;p

bypassa i adresy to niego ciezko dostac

Opublikowano

Niestety to nie jego biblioteka (Source) została napisana przez Azorbix wstawił samą funkcję HOOK_TEXTURES

@KWAS

Sam poćwicz dzieciaku ortografie bo niszczysz Polskę swoimi słowami

no siema

Opublikowano

kwas kiedyś robiłeś hacki bez menu i były zajebiste a teraz robisz hacki z menu i są jeszcze lepsze powodzenia w dalszym robieniu hacków no i oczywiscie masz 5 :)

Pomogłem daj 5

Opublikowano
Niestety to nie jego biblioteka (Source) została napisana przez Azorbix wstawił samą funkcję HOOK_TEXTURES

daniel_bialy ja wziolem czysta baze, co nie bylo prawie nic w niej jak zreszta wiekszosc ludzi ktorzy robia hacki z menu bo malo kto robi swoje bazy sam, i siedzialem przy tym troche czasu zanim to zrobilem i ja przynajmniej dziecko nie robie jakichs smiesznych fake d3d i nie stawiam wymagan zeby uzyc twojego fake d3d to trzeba miec C++ zainstalowane.

I zdanie 13 letniego dziecka jak Ty wisi mi niskim kalafiorem bo sam robisz jakies smieszne fake a sie prujesz, zrob lepsze cos ode mnie to pogadamy. A co do bazy to nie zrobil jej zaden azorbix tylko kto inny wiec pomyliles sie 13 latku.

Opublikowano
kwas;) wiesz co ci powiem:) hax spox ale... nie ma niewidzialnosci:(

lol to świetnie... ty zrobisz pierwszego hacka z opcją stamina a ja napiszę Ci w temacie: no dobra stamina działa ale niema opcji AllEnemyKill...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

u mnie cos jest nie tak bo wlaczam cheata wlaczam warrocka i dobra dochodzi do 1 obrazu i cala gra sie wylacza

o co kaman?

shavarth.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...