Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Gremix [Detected]

Gremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

Battlefield3 hack Detected!

1345546499-U274919.png

Battlefield3

Hack

1345546520-U274919.png

- punkbuster clean screenshots
					 - antidetection
					 - fully external
					 - basic enemy esp
									 - box
									 - healthbar
									 - player name
									 - distance
									 - crosshair
									 - radar
									 - visibility checks

1345546528-U274919.png

:)' alt='emotki_MPC_2015_buzka.png' alt=':)'>'>

1345546533-U274919.png

1345546557-U274919.png

[media][/media]

1345546563-U274919.png

1.Musisz uruchomić haxa jako administrator
1.1. Niektóre antyvirusy mogą go blokować, więc dodaj haxa do wyjątków lub wyłącz av
2. Uruchom 64bitową aplikację jako administrator (na przykład internet explorer (64-bit)
2.2Hack będzie wstrzyknięty w ten 64bitowy proces, więc jego też powinieneś dodać do wyjątków, ewentualnie antyvirus off
3. Wybierz w haxie 64bitowy proces który odpaliłeś (czyli np ten internet explorer 64bit) i naciśnij ok.
4. Odpal grę w window mode, dołącz do serwera lub graj w singlu.
5. Graj, użyj hotkeyów by włączyć opcje

1345546568-U274919.png

https://rapidshare.com/#!download|459p2|1722735527|Gremix%20dla%20mpcforum%20hack%20bf3.rar|979|0|0

1345546681-U274919.png

1345546578-U274919.png

https://www.virustotal.com/file/14dcf4ee6a2690ebe3e621cd84d078cf263c736cfd002b861aa0c3be697bb7a2/analysis/1345418865/

Źródło: YouTube

Generator by

[/center]

Opublikowano

Dzięki wszystko działa.

Zapomniałeś dodać działa tylko pod wersją 64 bity.

Może mało osób to ma ale chack działa .

Narazie nie wykrywalny :)

Opublikowano

A co on daję można wiedzieć? :D Wiem ,że piszę ,ale nie za bardzo wiem co tam jest

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Wcześniej gdy pierwszy raz odpaliłem hacka to działało świetnie, ale później jak znowu chciałem to na radarze nie pokazywało wgl. żadnego przeciwnika, z oddali nie było wrogów oznaczonych w prostokącie, próbowałem tych hothkeyów ale nic nie reagowało, czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

xamizo Wszystko dałem sam download oraz skan !

Bardzo miło że dodajesz cheaty z innych stron nie wkładając nawet wysiłku skąd pochodzi, ani nie edytując żadnej treści, aczkolwiek gdy tak się robi należy dołączyć źródło, specjalnie przeszukałem pół internetu aby go znaleźć bo byłem pewien że już go gdzieś widziałem

Masz racje, dałeś sam download oraz skan, z tym się zgodzę =)

A cheat moi drodzy pochodzi stąd http://www.cshacked....13-by-batfitch/

Pozdrawiam

@Edit nigdzie nie trzeba się zarejestrować aby pobrać jak napisałeś, wystarczy drugą zakładkę nacisnąć z pięknym zielonym przyciskiem "DOWNLOAD"

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Bardzo miło że dodajesz cheaty z innych stron nie wkładając nawet wysiłku skąd pochodzi, ani nie edytując żadnej treści, aczkolwiek gdy tak się robi należy dołączyć źródło, specjalnie przeszukałem pół internetu aby go znaleźć bo byłem pewien że już go gdzieś widziałem

Masz racje, dałeś sam download oraz skan, z tym się zgodzę =)

A cheat moi drodzy pochodzi stąd http://www.cshacked....13-by-batfitch/

Pozdrawiam

@Edit nigdzie nie trzeba się zarejestrować aby pobrać jak napisałeś, wystarczy drugą zakładkę nacisnąć z pięknym zielonym przyciskiem "DOWNLOAD"

On przecież nie napisał ze to jego ! Udostępnił sam widziałem go na forum jakimś amerykańskim .

A na yt też jest . Wiec co się rzucasz ? !

Opublikowano

Witam. Dałoby rade rozpisać instrukcję, bo za cholerę nie mogę go odpalić.

Pobierasz plik, wstrzykujesz go w grę a dalej:

HOME - włącza fullscreen

- INSERT - włącza name esp

- PAGE UP - zmniejsza zasięg radaru

- PAGE DOWN - zwiększa zasięg radaru

- END - wyłącza haxa

Opublikowano

Ja również mam problemy z tym robię to tak:

- Odpalam Exploler za pomocą administratora

- Odpalam Hacka wybieram Exploler i OK (wyświelta mi się, że mam czekać

- Odpalam grę i od razu mam duży obraz bo nigdy nie gram na windows mode << czy to przez to ?

- Nacisnę Home to tylko raz tyknie coś, potem Insert tyknie zrobi się czarny obraz i gra ale listy nie ma ;(

Mam Windows 64 bit

Co robię źle?

Opublikowano
  • Pół internetu hahha dobre . Wpisz bf3 hack w google i masz

Nie powiem, poprawiłeś mi humor tym zdaniem, dziękuje

Ano rzucam się, bo nie lubie gdy ktoś udostępnia jego dzieło bez jego wiedzy a tym samym zdania, jeszcze nie podając kto jest jego autorem i z jakiego forum pochodzi, tym samym jeśli sciągnąłeś ten cheat z youtube i chcesz go opublikować obowiązuje Cię zapytać o pozwolenie twórcy

Tak czepiam się się szczegółów, bo nie wiem jak wy ale ja bym się bardzo zdenerwował

Zobaczymy co ma do powiedzenia autor shicika

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

tak btw.

• Ja znalazłem cheat'a ma youtube.

AA, czyli mam rozumieć że w twoim mniemaniu gdy ściągniemy cheat z youtube to nie musimy się pytać twórcy o zgodę?k

Jak zrobisz cheata też go sciągne z youtube i udostępnie nie podając źródła i kto go zrobił, co wtedy proszę pana ?Ja wiem, czepisz się teraz mnie jak ja Ciebie

@Edit

Zapomniałem wspomnieć, w readme została usunięta linijka kto ten cheat stworzył a na oryginalnym on jest, mianowicie :

greets batfitch ~ uc-forum.com

Btw2. oryginalny link : http://www.unknownch...ext-v1-3-a.html

w poprzednim poście popełniłem błąd co do linku, przepraszam :)

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...