Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki czołg

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Chciałbym si zapytać w jaki czołg wg. was mam iść. Jaki polecacie. Idę w jagdzpze100 . I w co jeszcze polecacie ? I nie piszcie postów typu :

-Każdy ma inny styl gry itp.

PYTAM JAKIE JEST WASZE ZDANIE. Oprócz arty. Zastanawiam się nad MT niemieckimi.

6cluij.gif

Opublikowano

Ja osobiście, poszedłem na razie w ścieżkę ruską. T-26 do IS-7. Na razie gram KV-1, i powiem tak, nawet bez wyszkolonej załogi, ale z pełnym wyposażeniem ten czołg koksi. To moje zdanie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Oo i zapomniałem wspomnieć ŻE ŻADNYCH USA. ;] Nie przekonują mnie, odpycha mnie coś od nich. :P Więc zostaje niemcy i rosja i francja, aczkolwiek z francji tylko TD bądź bat chat, ale bat chat papier. Więć td francuskie, albo coś z niemiec i rosji. Is7 jeździłem. nie celne działo, dmg dobry, pancerz średni, mobliność dobra. Grałem też Mausem, 1 gra i 1900 expa, 4 kille. Zostałem sam vs e100,is7,is3,is8. E100 z tyłu rykoszetował, bo umiem się ustawiać z Lowe -bardzo podobnie . E100 też nie chcę bo działo słąbe, chyba że złota załadujesz. wiem wybredny jestem. ale zawsze szedłem w HT bądź TD. Teraz bym spróbował MT. - miałem amx 13 90 . Więc coś z tego hahha - is4,is7,maus,t62-a,e50-m (chyba), i td francuski. Co polecacie z tego - hahahhaa! Chciałem iść w TD francuskie ale bd mieć niemieckie więc chciałem coś dla odmiany. I chciałem w średnie. T62-a czy e50-m lepsze ?

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...