Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft

Vs12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś sobie chciałem zagrać mc o ile pamiętam ze było obejście loginu istnieje dalej takie coś ?

Opublikowano

Jak pamietam to mozna grac Offline.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Na MPC nie wspieramy piractwa.

Jeśli chcesz wypróbować grę ściągnij najnowszy launcher z Minecraft.net

Piracki launcher to MinecraftSP.exe - pamiętaj że ma on służyć tylko spróbowaniu gry ;P

:)
Opublikowano

Na MPC nie wspieramy piractwa.

Jeśli chcesz wypróbować grę ściągnij najnowszy launcher z Minecraft.net

Piracki launcher to MinecraftSP.exe - pamiętaj że ma on służyć tylko spróbowaniu gry ;P

Cholera kolejny gościu co 1237 postów napisał na forum o którym kompletnie nie ma pojęcia ... Ja nie lubię piractwa , chitów ale to forum ma nazwę "multi_player cheats" cheaty-to coś w stylu piractwa :P

Co do tematu to jak się uruchamia Minecrafta (tego premium) po wpisaniu jakichkolwiek bredni jest opcja "Graj offline" i ją się klika ,nie wiem dlaczego Mojang nie usuną jej (domyślam się że jest ona po to aby podczas padnięcia systemów gracze mogli pograć na singlu) ale i tak jest trochę nie tak :P Powinni to zmienić ... Minecrafta pobierasz z minecraft.net .

Opublikowano

Cholera kolejny gościu co 1237 postów napisał na forum o którym kompletnie nie ma pojęcia ... Ja nie lubię piractwa , chitów ale to forum ma nazwę "multi_player cheats" cheaty-to coś w stylu piractwa :P

Co do tematu to jak się uruchamia Minecrafta (tego premium) po wpisaniu jakichkolwiek bredni jest opcja "Graj offline" i ją się klika ,nie wiem dlaczego Mojang nie usuną jej (domyślam się że jest ona po to aby podczas padnięcia systemów gracze mogli pograć na singlu) ale i tak jest trochę nie tak :P Powinni to zmienić ... Minecrafta pobierasz z minecraft.net .

Cheaty to piractwo? Bredzisz. Podałem zresztą nazwę pirackiego launchera, wystarczy wpisać w Google. Sam nie masz kompletnie pojęcia jakie są zasady tego forum.

:)
Opublikowano

Teraz morza pograć w demo gry ale jeśli chcesz pograć na mulit to minecraftSP.exe (nie popieram piractwa podałem tylko nazwę a nie link :D )

Opublikowano

Cheaty to piractwo? Bredzisz. Podałem zresztą nazwę pirackiego launchera, wystarczy wpisać w Google. Sam nie masz kompletnie pojęcia jakie są zasady tego forum.

Ślepo patrząc zaznaczę, ze cheat to w tłumaczeniu oszustwo, a piractwo to lamanie systemu ; ) Tak czy siak jestes hipokryta (odnosnie twojej wypowiedzi o piractwie).

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...