Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer mi nie działa.

speednow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie pomocy. Zainstalowałem serwer minecraft all działa i wszystko ok, ale przychodzi aktualizacja minecraft na na 1.3.2 i serwer nie działa. Na nowych plikach itd. czysty serwer działa ale...?

Kiedy gracze wchodzą na serwer a u mnie all ok to oni są w dziurze i spadają przez 2h i nic, proszę o pomoc.

Jeżeli temat jest źle umieszczony to proszę o przeniesienie a nie wrzucenie do archiwum.

Opublikowano

Ehh zamiast się spytać od razu to post pod postem -,-

Jest parę przyczyn.

1.Lagi

2.Zbugowana mapa

Sprawdź czy jak spadają poza świat to ich zabija i czy mogą pisać

Możesz tez zmienić punkt spawnu jak masz CoomandBook Lub Essensial to wpisz gdzie indziej /setspawn

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano
Ehh zamiast się spytać od razu to post pod postem -,-

Jest parę przyczyn.

1.Lagi

2.Zbugowana mapa

Sprawdź czy jak spadają poza świat to ich zabija i czy mogą pisać

Możesz tez zmienić punkt spawnu jak masz CoomandBook Lub Essensial to wpisz gdzie indziej /setspawn

Tożeś pomógł. Staram się odnaleźć przyczynę lagów a ty powtarzasz to samo.

@topic zobacz jeszcze czy normalnie możesz chodzić po tej mapie na single. Jeśli tak to nie wyrabia ci procesor / internet / hamachi.

:)
Opublikowano

Mówiąc prosto z mostu mam 8GB ramu 3,2 proc. ale to nie ma nic do rzeczy, bo na 1.2.5 nie było tego wcale.

A ja i na singlu i multi mam wszysto ok, jak coś mam 0 modów itd...(specjalizacje komputera nic tu nie zdziałają bo wcześniej serwer na 11 osób miałem i chodził bez 1 laga)

Ja żyję chodzę buduję, a inni albo mnie widzą i ja się ruszam a oni nie mogą albo generuje im się pół świata albo spadają i się nie mogą zabić.

Opublikowano

Jedyną przyczyną jest to ze nie wyrabia ci komp. Pomoc może przejście z bukkita na normalny serwer bez pluginów. Sorry ale wygląda na to ze nie ma innej opcji.

BTW 3,2ghz ilo rdzeniowy?

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...