Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silkroad-R problem . prosze o szybka pomoc

walldiosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wszystko idealnie odplone.. ibot odpala sie bez problemu tylko loguje sie na postac pogram z min i dc... nie wiem czemu ... jak byl juz taki temat przepraszam musialem przeoczyc ... prosze o szybka odpowiedz !!!

Opublikowano

Ibot na Isro nie działa z góry mówię. Jeżeli chodzi o sro-r to nie loguj się w pierwszym kliencie (odpalonym przez hackshield) tylko tym drugim (przez loadera). Jeżeli to jeszcze nie jest to, to ja nie wiem. Może przeinstaluj silkroada i zrób na nowo bota. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. A i jeszcze... Jak wszystko poprawnie robisz... ten silk przez hackshielda, później przez loadera. To poczekaj aż ten hackshieldowy się włączy do końca i wtedy uruchom bota i loadera. Raz za wcześnie włączyłem ibota. Chce się logować a tu dc ^^

Opublikowano

a dokładniej to nawet nie masz po co na nią wchodzić bo ibot jest nieaktualny od blisko 3 miesięcy.

Opublikowano

Jak po odpaleniu HS a pozniej IBOT i ci tam pisze ze server is DOWN or BUSY tzn ze nie wejdziesz i bedziesz mial dc sprawdz czy IP dopre wpisałes

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć wam mam podobny problem tyle że dostaję dc od razu po dwukrotnym kliknięciu na postać, nawet nie mogę zabić mobka od razu mnie wywala, nie wiem czy to przez loadera czy co... ip wpisałem w r_iphs poprawnie

Doradźcie coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...