Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was dzis doszlo mi e-mailem haslo i login do sbota scaglem wersje 1.42(przy sciaganiu z mpcforum wyskakiwal ze ma wirusa oco chodzi..? a tak to wyloczylem noda i scaglem) i mam pytanie jak zmienic haslo bo wydalem 50zł ^^ i niechce tego stracic ;p i jak mam zrobic zeby bil moby ustawilem tak jak w poradniku ale on wybufuje sie i stoi ehhh

Opublikowano

Dobra to po koleji to ze wirusa wykrywa to norma bo bot jest na podstawach wirusa ale nie groznego po prsotu dodaj do wyjatkow w anty-wirze i tyle haslo zmieniasz na oficjalnej stronie sbota podajesz login i pw nie myl loginu z botuser name jasli nie bije to znaczy ze blad gdzies masz w configu moze nie zaznaczyles jakie moby ma bic czyli Normal chempion i gigant

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Mam zaznaczone Prefer i uzywalem i jak to jest z tym nagrywaniem scripta bo ja go dzis dostalem i nic niewiem ehh (Ciagle czytam co i jak) mozecie mi opisac jak Zrobic zeby chodzil do miasta i kupywal potki i sprzedawal itemy...(w Sbot mam zaznaczone). Czytalem ze rzeba zrobic scrypta i jak to ma wygladac wlaczam zeby juz nagrywalo i mam tylko dojsc do spota ?? przy okazji expie na Penonach i w script mam zaznaczyc penon czy penon2 ?

P:S Zalezy mi na szybkich odp bo dzis tato ma nocke a bym go ustawil na noc ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Link jest do strony głównej więc niema możliwości żebyśmy my coś podrzucali ..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dajesz nagrywanie dochodzisz do spota zapisujesz(dowolna nazwa) odczytujesz i dajsz start a bot ma wbudowanego scrypta po miescie wiec bot bedzie sam kupowal to co mu ustawiles

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Ooo Prawie już wszystko wiem To tylko nagrywam jak z miasta do spota dochodzę daje zapisz i je otwieram i on sam bedze chodzić ?? a i udało mi się wbić na silka i jak daje zęby mi expil to wybiera tylko potwory party a w setting dałem Prefer aha a da się zrobić zęby mi sam się logował do gry bo jak dc dostane w nocy a będę spal zęby mi wbił to wejdzie ??

Opublikowano

W pierwszej zakładce Login masz Taki napis duży LOGIN HELP/AUTLOGIN BETA, i tam w tych opcjach ustawiasz ile po dc ma wbijać znowu i na jakiego chara.

Jak pomogłem daj 5 :).