Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut Nagrywanie Scryptow

Zgredzill4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

78230023.png

1.Wchodzimy w zakładkę [ Training place ] .

2.Klikamy [ Start record ].

3.Po nacisnieciu [ Start record ] powinno nam się wyświetlic Recording in progress , wtedy biegniemy na spot zaczynajac od Spawnpointu (tam gdzie pojawiasz sie po uzyciu scrola

kopiasr.png

4.Po zakończeniu nagrywania klikamy [ Stop record ]

5.Po nacisnieciu [ Stop record ] wyswietli nam sie napis Recording finished...

6.Klikamy [ Save script in memory to file ] i zapisujemy w jakims miejscu na PC scrypt

7.Po kliknieciu [ Choose script ] podajemy scieżke dostepu do scrypta ktory nagralismy

8.Klikamy [ Save settings ] zeby zapisac zmiany i zeby bot zaczol uzywac nowego scrypta

Mam nadzieje ze TuT zostanie podpiety i pomoze ludziom. Jesli tak się nie stanie to moja praca pójdzie w las xD

TuT zrobiony przezemnie dla MPCFORUM.PL i bez mojej zgody nie zgadzam sie na jego kopiowanie

Und3rsoldier.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nagrywanie scryptów ogarnia też NPC i storage. Np jak nagram scypta podczas którego kupie poty itd. zrobie tp do innego miasta to on też to zrobi??

Jeśli nie.. to jak zrobić żeby zrobił repota np. w Hotan zrobił tp do samarkandu i poszedł na ongi. Z góry thx

Opublikowano

nie ;p jak nagrywasz skrypta to tylko dojście na spota, a w bocie ustawiasz co ma kupić i nie musisz nagrywać skrypta

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nagrywanie skryptu jest banalne, możliwe że komuś pomoże tutek , ale ta osoba ma max 50 IQ , lub nie zna wcale j. angielskiego.

Skrypty nagrywamy z miejsca, z którego się pojawiamy po tp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...