Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie

patryk01077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży problem gdy odpale gre i zaloguje sie ide na bitwe to załdauje mi sie te pierwsze ładowanie gdzie czas odlicza zatrzymuje sie na jeden i idziedalej ale na łaodwniu gdzie jest lista graczy to pasek na dole załadowuje sie ale ja ciągle widze tylko liste graczy nie mogę grać konczy sie bitwa i pisze ze czogł mi zniszczyli prosze o pomoc nie moge przez to grać

Opublikowano

wszyściutko cały folder, wyczyścić rejestry, restart i instalka

Ja też tak mam raz na jakiś czas ale nie chce mi się bawić w reinstalacje, wciskam alt+F4 i odliczam 15 min aż tamta walka minie, niestety zanim walka nie minie nic nie mogę zrobić nawet jak się zaloguje to automatycznie włącza mi tą walkę ale i tak pasek się ładuje i nic więcej.

Opublikowano

Wina nie leży w jego kompie. Wszyscy powinniście dostac warna za spam. Nie znacie się, a piszecie na chybił trafił.

Problem tkwi w Twoim łączu. Coś blokuje dostęp. Jaki masz internet, dostawca itp.

09071535498836998897.png

Opublikowano

ale chodzi mi o to czy pobierac tą auktualizacje exe z stronki z której pobieram WoT

i prosze napisać co mam w pisać do rejetru aby usunąć

Opublikowano

dobrze ale ktoś moze mi napisać co wpisac gdy usuwam z rejestru poprostu World_Of_Tanks czy co prosze napisać to mi bardzo pomoże i dam like dozywotnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...