Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Utrata Statystyk W Call of Duty 4

ensoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wstępie powiem że sam miałem problem z tym i doszedłem do tego jak go naprawić jeżeli było to pardon nie popaczałem.

A wiec spotykamy się z typowym błędem który kasuje nam całe statystyki,level, osiągnięcia w cod4 grając na Cracked Serwerach i posiadających piracką wersje należy się zabezpieczyć. A wiec do przywrócenia statystyk i profilu będziemy potrzebować :

* Kopi zapasowej profilu można go znajść w folderze :

WIN 7 / VISTA - C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 ModernWarfare

WIN XP - C\:Program Files \ Call of Duty Modern Warfare

* Klucz seryjny. Zapytacie dlaczego ? Gdyż statystyki zapisane sa na CD-Key'u

nie w folderze a nasz profil na dysku.

wiec najlepiej zapisać sobie wszystkie kody seryjne które używaliśmy.

* Gdy już mamy te 2 rzeczy jedziemy wpisując kod seryjny ( jeżeli zmieniałeś bo dostałeś bana na servie to wpisujesz kod seryjny na którym grałeś przed chwila). Jeżeli dalej to wyskakuje próbuj wpisać inny kod seryjny który używałeś.

-KODY SERYJNE WPISUJEMY W OPCJACH MULTI PLAYER ZAKLADKA MULTI PLAYER OPTIONS -.-

*** I W KOŃCU GDY ODZYSKAMY PROFIL ZMIENIAMY NAZWE GRACZA KOD SERYJNY ( POTEM GO ZAPISUJEMY I ROBIMY KOPIE ZAPASOWĄ PROFILU ) I MOŻEMY GRAĆ :)

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...