Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pliki+tutorial]pełna Strona Dla Serwera.

backe57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj index.php zawiera takie zakonczenie i poprawnie dziala ^^.

function get_key($keyName)
    {
        return do_command('sysctl', "-n $keyName");
    }

/*-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ???????? FreeBSD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    function find_command($commandName)
    {
        $path = array('/bin', '/sbin', '/usr/bin', '/usr/sbin', '/usr/local/bin', '/usr/local/sbin');
        foreach($path as $p)
        {
            if (@is_executable("$p/$commandName")) return "$p/$commandName";
        }
        return false;
    }

/*-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ?????? FreeBSD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    function do_command($commandName, $args)
    {
        $buffer = "";
        if (false === ($command = find_command($commandName))) return false;
        if ($fp = @popen("$command $args", 'r'))
            {
                while (!@feof($fp))
                {
                    $buffer .= @fgets($fp, 4096);
                }
                return trim($buffer);
            }
        return false;
    }
}
}
}
}
?>

Opublikowano

raport , robienie tej strony nie ma sensu , caly ten temat oprocz mojej wypowiedzi to spam .Do podpiecia to sie napewno nie nadaje , stronka chodzi jak ruski czolg. Jestem w stanie zobic lepsza strone ze wszystkimi bajerami (oprocz IS ) w godzine . I bedzie sie ladowala 10 x szybciej niz ten szajs.

Juz temat zostal zraportowany i zakwalifikowany jako SPAM

down@ serwa to ja stawiam w 15 min

Opublikowano

Próba logowania na stronie :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'MXCOM-631616A52' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\xampp\htdocs\conn.php on line 2

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 14

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 14

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 15

Próba wejścia do zakładki IS:

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\test_\default.php on line 457

W czym jest problem ?

Opublikowano
Próba logowania na stronie :

CYTAT

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'MXCOM-631616A52' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\xampp\htdocs\conn.php on line 2

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 14

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 14

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\test_\Loginok.php on line 15

Próba wejścia do zakładki IS:

CYTAT

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\test_\default.php on line 457

W czym jest problem ?

Masz błedy w tych plikach i wersach Np

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\test_\default.php on line 457 Błąd w default.php wers 457

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano
Masz błedy w tych plikach i wersach Np

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\test_\default.php on line 457 Błąd w default.php wers 457

Tyle to ja wiem , ale nie znam się na htmlu czy co to tam jest ;D Te pliki powinny być poprawnie napisane skoro są udostępniane. Ja nie mam pojęcia co w tych linijkach może być źle.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Parse error: syntax error, unexpected '>' in C:\Program Files\WebServ\httpd\regist_yes.php on line 80

zmieniłem to co tzreba i dalej ten syf

EDIT@

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in C:\Program Files\WebServ\httpd\conn.php on line 2

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\WebServ\httpd\test_\Loginok.php on line 15

przy logowaniu to...

Bywalec
Opublikowano

Ja nie mam tego pliku.

Podaj całą linię 80, to Ci wskażę błąd.

Mission possible...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...