Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co Lepsze Ferdinand CzY Jagdpanther 2

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ferdinand gdyz ma lepszy duzo pancerz i dzialko niczemu sobie. W porownaniu do jagdpanther 2 jest duzo wolniejszy ale w koncu to td wiec po co mu predkosc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

jagdpanther 2 jest duzo wolniejszy ale w koncu to td wiec po co mu predkosc.

No cóż. Jak zwał tak zwał, aczkolwiek jestem szczęśliwym posiadaczem M18 Hellcata.

Z kierowcą wyszkolonym na 100% i skillem do driftu mogę się zaczaić, wystrzelić a jeśli nie zabije, to mogę spokojnie uciekać. 72 km/h to nie jest mało... zawsze można sie przez 10 min bawic w kotka i myszke ^^

Ten czolg jest po prostu genialny, i podziwiam go za jego mobilnosc ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jak już mowa o M18, to muszę przyznać, że jest to najfajniejszy czołg jakim grałem. (najwięcej epickich gier, topgunów, aż mi win ratio na nim do 65% podskoczyło.

Ferinand vd Jagdpanther 2?

Jako moich wrogów, ferdinanda obawiam się bardziej, ale jego można bardzo łatwo objechać i weakspoty (lampki) zna bardzo dużo osób, no ale z daleka trochę trudniej trafić

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Wszyscy piszą - Ferdek dobry pancerz i działo. A Jagdpanther II ma to same działko. ;)! Ja go własnie mam, ferdka tez miałem i powiem tak. Ferdek dobry na dalsze odl, a takim jgII dopiero jechałem i jak go ogarniesz, to jest mobilny jak cholera i albo rykoszet, albo nie trafią w Ciebie (2typy na mnie jechały), i zabrały mi 500 hp a ja ich wykończyłem z prawie full hp. :) To zależy od Ciebie jaki styl wolisz. Jak wolisz podjechać, oddać strzał i uciec to JGII, a jak stać i czekać na przeciwników to ferdek. Ale ostatnio widzę że nikt się nie boi ferdków już na 8 Tierze. : )

6cluij.gif

Opublikowano

Słuchaj, weś ferdka. Grałem T150 dzisiaj działem najlepszym i w tył mu nic nie zabrało przez pare razy. Jak tak patrze to ferdek w porownaniu do panterki jest boski.Weś ferdka, tak może i jest wolny ale to jest "cięzki grubas" którego cięzko przebić. Jak Ci taki ferdek przypier**** to padasz nawet na hita.

Polecam ferdka ^^

Opublikowano

Ja jestem hipseterem i mówię jagdpanther II. Czemu?

Ferdek w walce czołowej kosi ale jgdpatnher jest na tyle szybki że może pojechać mniej więcej na linie frontu przyczaić się w krzakach i gdy tylko przejedzie przeciwnik błyskawicznie go udupić i uciec. Aczkolwiek trzeba być bardzo dobrym graczem i mieć farta xD lecz ferdka boje się mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...