Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie puszczać bota?o której?jakim botem?

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam:

golca

5irysów 3flaxy

10xlf3 10xlf2 8xmp1

Max prędkość: 407

ponad 200k osłon na czołgu

Peta z kamikadze 2

I tu moje pytanie czym? gdzie? i o której godzinie polecacie bocić?

(chodzi mi o darmowe boty)

Może to być i bicie alienków i zbieranie boxów chodzi mi o to żeby dostawać jak najwięcej urki.

Proszę o propozycje z góry dziękuje za odp.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Puść sobie bota na godzinę na boxy i na alieny(po godzinie) i porównaj jakie wynagrodzenie bardziej Ci odpowiada uri/kredyty czy uri/kredyty/pd/poważanie w różnych ilościach.

Opublikowano

Czyli więcej wyciągnę z boxów czy z alienków ? i o której i w jakich dniach bocić ?

Bocić możesz non stop bo jak masz dostać bana to i tak dostaniesz. Ja boce już 4 miesiące 24/7 i nawet warna nie mam :)

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Puszczaj bota na boxy, wg mnie bardziej Ci się opłaci, boć ile wlezie, najlepiej 24/7, w tedy będziesz miał tysiące uri :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak tak Ci zależy na boxach to polecałbym Ci sprzedać golca, kupić vegę max napędów 7600 + złotko w napędach, kupić powielacz i lecieć na bitki. Bardzo fajnie urka leci,

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Zrobiłem sobie vego full speed + złotko i teraz pytanie gdzie i jakim botem bocić żeby dostawać jak najwięcej urki (nie kupuję podwajacza bo nie chce wydawać realniej kasy)

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

full speed+ złotko x-5 najlepiej jak masz 10 lvl up boxy botem jak nie masz kasy na kbota czy pbdobota i boć tak po 15 h dziennie ale ustaw aby po np. 3000 boxach stawał na wrotach i odpoczywał z 30 min ja tak mam 24/7

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...