Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2bob

bob989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam psize w sprawie bota M2Bob gdy go wlanczam albo jest zminimalizowany zaczyna mi czasem pipczeć komputer 3 razy. 3 takie pipnięcia. A jak mam bota wyłczonego to wszystko git co radzicie zrobić? A i jeszcze Speed chodzenie mam troszke ustawione i szybszy atak.? Ale to i tak jak wyłącze szybki atak i szybsze chodzenie to i tak pipczy co jakiś czas;/?

Opublikowano

Jose Mou. Po jakiego CHU|A się wypowiadasz, jak nie masz nawet zielonego pojęcia o M2Bob_ie?

Jak tak piszczy to GM jest blisko Ciebie, brakuje Ci potów lub robaków w EQ wszystko w zależności co robisz.

No i może ktoś pisać do Ciebie na Szept .

Opublikowano

Ja jak mam włączonego bota to np. jak słucham muzyki w winampie to strasznie mi ''charczy'' głośnik , a jak jakieś filmiki na yt oglądam to wgl bez głosu są. Wydaje mi się , że na PC by tak nie było , tylko na lapku tak mam. A co do piszczenia to zobacz w zakładce anti ban czy nie masz tam ustawione żeby bot dawał sygnał dzwiekowy jak ktos szepnie itp.

Opublikowano

Pipczenie nie jest aż tak głośne. Potów mi nie brak bo mam dużo . A mam bota zminimalizowanego bo mi expi. A i jak ktos do mnie pisze to nie wydaje dzwięku z jednostki wogóle. W opcjach anty Ban mam tylko zaznaczone że jak ktoś się zbliża to żeby zmieniało mi CH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...