Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Poszukuję dobrego hostingu który udźwignie około 15 pluginów by był dobry , można dobrze dogadać się z supportem , 15 slotówy na początek.

Wcześniejszym temacie jakiś kolega mi napisał że:

http://fiberhost.pl

Ale czy na pewno dobry to hosting jak przynajmniej ja tak zał warzyłem że Minecraft stoi na Francji ?

Cześć.

Opublikowano

mineserv.eu craftserve.pl bardzo dobre hostingi, dobry support, na mineserv.eu jest promocja 20 slotów 30 zł

@Edit teraz zauważyłem że na craftserve.p promocja jest dwa razy więcej ramu i niższe ceny.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Mineserv- jeżeli kupujesz sms-em a craftserve jak przelewem

Niby dlaczego? Przecież i tu i tu jest możliwość płatności przez sms, przelew bankowy i paypal.

Opublikowano

Nie polecam mineserve.eu ponieważ ma dużo przerw i problemów itd.

Craftserve jest dobre chociaż co prawda droższe ale warto.

I maja słobo rozbudowany panel serwera.

s1uwrd.jpg

Opublikowano

craftserve.pl wydaje mi się najlepsze zwłaszcza że teraz masz dwa razy więcej ramu i -20% zniżki

Opublikowano

MineServ i CraftServe też mają serwery w Francji, jest to normalne dla Minecrafta i nie robi wielkiej różnicy.

Polecam skorzystanie z pakietu FiberHost.pl MEDIUM, powinien cię zadowolić :)

Opublikowano

Miałem serwer na CraftServe, oraz MineServ - Polecałbym ten drugi, ale widzę, że już schodzi na psy ten hosting..( Nie Pytajcie Czemu ;) ) Polecam ci teraz FiberHOST - Zajebisty hosting miałem tam maszynkę 10 slotów - Grałem ja i koledzy - Przy Full serwerze nie było lagów :) Jeszcze raz polecam FiberHost!

Opublikowano

MineServ ma okropną stabilnosć - piszę to poraz setny. Nie dość, że support ma nas gdzieś, to panel jest robiony na szybko, praktycznie maszyna do zarbiania pieniędzy i bez dbania o klientów.

Mogę Ci polecić najlepszy na rynku - CraftServe z powodów:

• Dodali dwa razy tyle ramu dla każdego serwera w takiej samej cenie na zawsze!
  • Często ogromne promocje, teraz jest -20%.
  • Na facebook można wygrać serwer od nich.
  • Bardzo dobry panel.
  • Menedżer pluginów.
  • Dynamiczna mapa, która nie obciąża serwera.
  • Rozwinięta metoda płatności.

Opublikowano

Polecam Ycraft, bardzo tanio. JEden slot 2 zł. Odradzam CraftServe.pl, 3 zł za slot? o_O

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

żadne mineserv, craftserv Tylko fiberhost! mam serwer 20 slotów i 0 problemów 100% jakosci a lokalizacja franc nie ma znaczenia, jezeli chcesz sie przekonac zapraszam na ip w podpisie i sie przekonasz:)

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

Fiberhost.pl vs Craftserver.pl

Które ?!

Jak na craftserve.pl chciałbym jedynie 10 slotów na początek bo drogo..

Jak na Fiberhost.p może 15 ?

Cześć.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jedyne co moge dodać to to, że na ycraft mam STRASZNE LAGI Z INTERNETEM. Czasem wręcz go nie miałem, więc myślałem , że to wina dostawcy. Polecam crafserv lub fiberhost.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...