Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Hacka

Canzyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuję hacka do nostale UK taki zeby bil za mini landem nie chce ac toola bo nie moge wtedy przegladac netu poszukuje takiego ktory bedzie bic i mozna bylo przegladac net

Opublikowano

Death nuubie nie publikuj innego forum.

jak jest jakis moderator daj mu tego warna% za posta i publikacje innego forum po 2.ten bot ma trojany

Opublikowano

Najpierw polecam ściągnąć DOBREGO i DARMOWEGO antywirusa ja polecam całym sercem (xD) COMODO mnie nigdy nie zawiódł :) i wykrywa około 95% zagrożeń a % szans na fałszywe zagro. jest równe 2 %. Dodatkowo jak są hacki to mówi ci ,że jest zagrożenie ale się pyta czy dodać do zaufanych/zezwolić na dostęp i nie świruje jak avast. Czyli jest w czołówce darmowych programów anty-wirusowych.

Dalej proponuję poszukać na chomikuj, jeżeli nie masz ulepszonego chodzika do szukania plików to wpisz w google : "bot nostale-chomikuj.pl" i ci wyskoczy :) Polecam również poszukać na temat tego bota opinii ale ja sugeruję brać się za boty z komentarzami :)

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Naszukasz się jak masz win7 :)

@TOPIC z avastem nic nie przejdzie :P

@Canzys Można publikować inne fora jednak w code.

NexBot, pronexbot, ntbot, speedntbot. Google cię nie zje, nie masz się o co martwić ;x wpisz bot nostale... wyskoczy ci w piz.. dużo takich wyników :lol: :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...