Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milosc przez Kabel? Piekne czy Zalosne? :)

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie coś ma sens tylko jeśli doprowadza do spotkania się w realnym świecie. A co "metinowskich małżeństw" to są jakieś jaja na maxa. Jak słyszę takie teksty: "kochanie kiedy podexpisz mnie do 70 lvl? przecież obiecałeś" to mam ochotę się posikać :D . Ale i tak najlepsze są teksty typu: "chcesz być mojom dziewczyną", "masz hłopaka?" xD

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to moze sie udac ; P ja napotkałem piekna dziewczyne na necie, i jestem juz z nia 2 rok ;)

Opublikowano

W sumie to moze sie udac ; P ja napotkałem piekna dziewczyne na necie, i jestem juz z nia 2 rok ;)

Jasne.

Korzystając z okazji

Szukam dziewczyny w metinie s26! Mam 80 lvl.Podexpie.

Ew może być chłopak grający szamanką..

Opublikowano

Nie jest żałosne ale tylko wtedy gdy osoby poznają się na portalu randkowym a potem umawiają się na prawdziwe spotkanie.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Nie no przez internet można się zakochać ale to przez strony "Serwisy randkowe" no ale lepiej oczywiście poznać w realu. A co do miłości typu metin2 to można zobaczyć codziennie jak dwunastolatki wysyłają sobie serduszka a na 90% po drugiej stronie siedzi chłopak który lubi udawać dziewczyne.

2yzq.png

Opublikowano

Miłość przez kabel rozumiem jako związek na odległość. Wg. mnie jeśli jest to miłość szczera to to jest spoko, co innego jak chłopak udaje dziewczyne w jakiejś grze żeby wycyganić itemsy -.- Sam byłem kiedyś w związku na odległość ale ta niemożliwość zobaczenia się demotywuje :x Ale ogólnie nie mam nic do tego, jak już napisałem, jeśli jest to miłość prawdziwa, a nie "dla korzyści".

Opublikowano

Związki na kabel to tandeta... Co to za związek, w którym nie masz nawet szansy spotkać tej drugiej osoby?

Przyznam, że jak miałem z 14 lat, to miałem laskę na odległość i mam pewność, że to dziewczyna, bo normalnie gadałem z nią na skype, przez telefon itp

9368_gold.png

Opublikowano

Nie no przez internet można się zakochać ale to przez strony "Serwisy randkowe" no ale lepiej oczywiście poznać w realu. A co do miłości typu metin2 to można zobaczyć codziennie jak dwunastolatki wysyłają sobie serduszka a na 90% po drugiej stronie siedzi chłopak który lubi udawać dziewczyne.

No tak... Jakby jakaś durna emota oddawała prawdziwe uczucia. xD Chociaż wait... Ja jestem zdania, że jeden gest wiele mówi.

Anyway... Wspomniano o portalach randkowych.

Panie a daj ty pan spokój, bo one działają na tej samej zasadzie co te facebooki, czaty onety itp.

Ja widzę dwie opcje.

1: Jechać w kraj szukać szczęścia, najlepiej nad morzem w wakacje.

2: Zostać gajowym forever alone, jak ja to przyjąłem ostatnio. :D

No offence dla zakochanych, ale miłość przez internet, to bzdura dla mnie, mimo iż sam to nie dawno przerabiałem. xD Too bad, że dopiero teraz się ogarnąłem. xD

Opublikowano

Huehue, ja osobiście nie znam takich osób, lecz według mnie to jest trochę żałosnę, szczególnie te dzieci 10lat i ich "niby" miłość.

Tak poza tym szczególnie dlatego napisałem tego posta, żeby autorowi powiedzieć, że jest analfabetą.

Opublikowano

Charakter przecież przez internet może być udawany, tak samo na rl. ale na rl chyba łatwiej to rozpoznać.

Dlatego "Żałosne"

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Huehue, ja osobiście nie znam takich osób, lecz według mnie to jest trochę żałosnę, szczególnie te dzieci 10lat i ich "niby" miłość.

Tak poza tym szczególnie dlatego napisałem tego posta, żeby autorowi powiedzieć, że jest analfabetą.

Ahh, chodzi o mnie? Tego Analfabete. Musisz mi wybaczyc poniewaz jestem 7 lat za granica, pisze szybko, szybko sprawdzam posta. Nie mam tez Polskiej klawiatury.

W tym problem ze to nie sa dzieci 10/11/12 lat ... tylko ciut starsze (15/16/17) : >

61093c6efb.png

Opublikowano

A ja znam przypadek, gdy miłość przez internet rozkwitła na zawsze, no, przynajmniej do teraz i jeszcze jest :)

Byłem z kumplem na TSie i nagle podłączyła się jakaś dziewczyna, no i tak jak zwykle gadu-gadu, ja musiałem spadać ale kumpel z nią został. Następnego dnia okazało się, że rozmawiali jeszcze przez kilka godzin. POtem oczywiście wymienili się gg, następnie skype. Po jakimś tygodniu dowiedział się jakiego ma facebooka, jako że okazało się, że mieszka w tym samym mieście- szybko się spotkali, potem randki i od tamtej pory są ze sobą ' w związku'. Spotykają się na mieście, przy szkole... Tak już ciągną prawie rok- więc DA SIĘ!

Niestety to przypadek może 1-5%internautów, ale jest :P

Opublikowano

chcą niech sie "kochają" z calym szczunkiem chuj wam do tego ;p

nie popieram ale kazdy ma wolną wole i zrobi co chce.

Opublikowano

Dziwne... ja znalazłem sobie szamankę, która mnie kocha. Co jakiś czas daję jej drop, itemy+9 na dowód naszej miłości.. Ona wysyła mi serduszka :) Miłość 4ever. Czasamy robi tylko błędy ort. np. byłem zamiast byłam

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

ZNAM TAKĄ PARE! Graliśmy razem na jednym serwerze i tak sobie słodzili na TS, mieszkali na drugich końcach polski, dodali się na fejsie i potem ich znajomość się skończyła bo ten typ w realu znalazł sobie dziewczyne, pozdro xD

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...