Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milosc przez Kabel? Piekne czy Zalosne? :)

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiiitam was! Chcialbym was zapytac co sadzicie o Milosci przez Kabel? GG, TeamSpeak, Skype a nawet gry MMO ...

Znam pare takich osob co sie "Kochaja" przez kabel, wyznaja jakies Erotyczne pragnienia a tak naprawde jedno drugiego na oczy nie zobaczy ^^

Osobiscie? Zyyyygam czyms takim ... Milosc? Tak! Ale nie w Grach czy na Internecie :)

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patologia, za niedługo typy będą ku&%sa wkładać w cd-room żeby "mistycznie" się połączyć z drugą połówką która ma ich w dupie, ale dalej no life metin i tiba...

A tak serio to ludziom już się w dupach poprzewracało.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Wkurza mnie Miłość przez kabel, tym bardziej w grze Metin2, gdzie dzieciaki 10-12 lat pytają laski na szepcie, czy ma chłopaka :)

Moim zdaniem jest to żałosne i niezwykle debilne, bo ani on jej naprawdę nie zna, ani ona jego.

Opublikowano

Tak, to jest żałosne. W większości przypadków jest to tak, że jedna osoba chce coś od drugiej, to napisze w cholere sweetaśnych słów (łał do mnie też się tak w tibii dawniej kleili pedały, aż w końcu jebnął wyraz na łem a nie łam i bb).

Wszędzie takie coś jest. Jak jest clan/gildia/itd to na Tsie jak im się nudzi to się powydurniają. Oczywiście pomijam pary, które są zaręczeni w realu i grają sobie w taką gierkę klejąc się również w grze, albo takie, którym to jest potrzebne do gry. np questa/misji (w grach często jest takie coś jak "ślub").

Albo, to jest dobre - większość myśli, że jak zrobisz w grze postać żeńską, to jesteś kobietą :O.

Opublikowano

Jeśli chodzi o "dziewczyny w metinie", "udawanie dla korzyści" to to jest żałosne.

Ale znam ludzi, którzy pokochali się naprawdę za pośrednictwem internetu i to jest wspaniałe. Miłość jest piękna, nieważne z jakiego medium korzysta :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W sumie to nie jest żałosne. Zależy na kogo się "trafi". Poznać kogoś w internecie i spotkać się w realu to moim zdaniem nie jest takie złe.

Masz racje, ale rowniez trzeba utrzymywac ten rozsadek i nie pierdzielic glupot. Dam tu taki przyklad z gildyjnego czatu:

<dziewczyna>: To moze sie pocieszmy nawzajem?

<chlopak>: (glaszcze)

<dziewczyna>: (tuli)

Nie wiem tez, czemu sobie nie pospamia tymi glupotami na Pw? Tylko moze dla lansu na gildyjnym siedza ^^

61093c6efb.png

Opublikowano

Co innego gadać z kimś,nie widząc kogoś a co innego w realu.Ja też może powiedzieć że jestem zaj***** laską i może się ktoś ze mną umówi? Kto chętny:D?

Niee,no bez jaj,to nie ma sensu,gadanie przez jakiś czas nie widząc się i nie znając to co to za związek?

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Znam dwie pary, które poznały się w metinie, spotkały w realu i coś z tego wyszło :>

Jedna z tych par była nawet ze sobą przez 7 miesięcy, mieli do siebie ok 40km.

Więc nie mówcie, że jest to takie żałosne.

Wszystko zależy od szczęścia i na kogo się trafi.

Szukanie kogoś na siłę, owszem jest żałosne.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

mhm, ale czemu nie ?

Osobiscie poznałem na czaterii pewną dziewczynę, mojego wieku. Rozmawiałem z nią przez skype z kamerką. Fajna laska, fajnia się gadało. Tylko że mieszkała ok. 300KM ode mnie. Więc to nie miało szans wypalić ;p.

Ale jeżeli pozna się dziewczynę, która mieszka niedaleko od Was, da się z nią pogadać, przez kamerkę, telefon to myslę że to ma szansę wypalić:)

skpUo.png

Opublikowano

Przerabiałem to, i nie polecam.

A skoro ten temat już jest, to na CDA kiedyś pisali o takiej miłości.

Gość poznał pannę przez WoWa, wszystko cacy i tak dalej, mieszkali dość blisko siebie. Pewnego dnia ta panna była bita przez chłopa lub coś, nie pamiętam. To ten z WoWa pobiegł jej pomóc i co ? Happy end heh.

Opublikowano

Żenada ! osoby takie poprostu nie mają równo pod sufitem jeśli chodzi o gry MMO itp. a jeśli chodzi o czat to już inna sprawa taką osobę można bliżej poznać.

2uiyzh2.png
Opublikowano

A ja nie mam szczęścia ani w realu, ani przez kabel, więc jest mi wszystko jedno :P.

Internet - wirtualny świat, wirtualne życie, wirtualna miłość.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Aha. Miłość przez kabel i wg się nie znają tak dobrze i nie wie czy ta druga osoba przez monitor jest mężczyzną czy kobietą ?. Jeżeli jesteś z kimś przez neta nie widziałeś ją/jego to musisz być zdrowo popierdolony. (oczywiście bezpośrednio do nikogo to nie mówię tylko ogolnie.)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

A ja nie mam szczęścia ani w realu, ani przez kabel, więc jest mi wszystko jedno :P.

Internet - wirtualny świat, wirtualne życie, wirtualna miłość.

xddd dobre ;p

milosc to gowno ilosc nie istnieje jedyne co jest fajne to ze mozna pomacac i sie popierdolic

przez kabel tego nie zrobisz wiec....

PS mowimy o milosci a 80% nie miala z was dupeczki....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...