Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Hack][EU] BACKDOOR Universal V1

Nalewka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka po ostatnim upade trochę się wkruwi*** ze mi zaden h4ck nie działa więc sam poszukałem trochę mi to zajęło ale znalazłem i wstawiam wam go tu

Funkcje

rl+hACKERS.png

instrukcja

1 ściągamy wypakowujemy na pulpit

2 odpalamy iniektora ( win 7 i vista jako administrator )

3 w proces wpisujemy crossfire bez exe , w browse wybieramy wypakowany plik o nazwie CF-AL-D3D-BACKD00R ( polecam wybrać od razu opcje Auto injekt i crossfire after iniket ,przynajmniej ja tak tobie )

4. odpalamy gre przez patcher

Download

http://www.mediafire.com/?7z99737arcphawc

skan

https://www.virustotal.com/file/328a9690012d19beeecd71db46b24762afab4a318499c5d482ea8bec64858858/analysis/1345651063/

sporo wirusów większość znam i wiem ze są nie groźne ale pobieracie na własną odpowiedzialność

screen weryfikacyjny

1345367132-U388089.jpg

nalewka.jpg

<-------kolędy

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Taki screen jest dobry, jeśli sam go zrobiłeś, ale lepiej by było gdyby screen był zrobiony na jakiejś mapie, żeby było widać np. że wallhack działa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ej ja zrobilem tak jak trzeba wzucilem nexus injectorem dalem crossfire wzucilem dll zainjectowalo się weszlem w gre normalnie nie przez patcher i dostalem bana i hac tool detecta czy zeby niedostac musze koniecznie przez patchera ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak to może byc powodem ze nie uruchamiasz przez patcher ale użyłeś innego iniektora niz jest w paczce to też moze być powodem

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

ej ja zrobilem tak jak trzeba wzucilem nexus injectorem dalem crossfire wzucilem dll zainjectowalo się weszlem w gre normalnie nie przez patcher i dostalem bana i hac tool detecta czy zeby niedostac musze koniecznie przez patchera ?

mi się wydaje, że problemem jest tu nexus injector. Według mnie jest już detected, bo injectowałem tego samego hacka nexusem i innym injectorem i przy nexusie bana dostałem.

Opublikowano

strzałkami w gure i w duł wybierasz opcje ,strzałkami w lewo i w prawo włączasz i wyłączasz opcje

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

nie da się zrobić h4ka na RP i na GP ...

i nie ściągaj h4ków które takie coś podobno mają po to na ogół kayloggery

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Ej a jak można zostawić ten celownik bo jak go wlacze i wyłącze hacka (Insert) to on znika?

Opublikowano

KUZWA!!!

gdzie na LAPTOPIE jest Przycisk INSERT do cholery!!!

na numerycznej go niema!!!

a jak znalazlem ten insert i klikam to kuzwa nie pojawia sie menu probowalem tez z Fn/alt/shift/i control i KURWA NIC!!

//nie przesadzaj z przekleństwami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

KUZWA!!!

gdzie na LAPTOPIE jest Przycisk INSERT do cholery!!!

na numerycznej go niema!!!

a jak znalazlem ten insert i klikam to kuzwa nie pojawia sie menu probowalem tez z Fn/alt/shift/i control i KURWA NIC!!

BEZ BLÓZGÓW MÓWIEŁEM NAZYWWA SIE INSERT A NA KALWIATURZE NUMERYCZNEJ TO TAKI PRZYCISK PODOBNY DO SZIFTA ALE PISZE TAM INS!!! EDUTUJ POST BEZ BLUZGÓW!

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Na klawiaturze numerycznej niemam przycisku INS ale mam gdzie indziel lecz on niedziala

właczas zkalwiature numeryczną alt + f8 ^^ musiusz mieć na numerycznje 0

INS

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Mam problem , gram sobie gdzieś tak na 3 grze wyskakuje mi ,, out of memory ,, czy jakoś tak jest jakiś sposób na to ?

Opublikowano

MAM WIn 7 32Bit Net Framework 4.0 (tylko)

jakim injectorem polecacie injectować.?

bo w innym mam DLL injected succesfuly jak włączam CF eu

a w CF nie mam hacka włączonego nawet za wcisnięciem INSERT

co tu nie tak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Edytowałem temat jest nowy download i skan ,miej wirusów i nowsza wersja

nalewka.jpg

<-------kolędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...