Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silkroadR

janusz040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zarejestrowany jestem na stronce silka .

A dlaczego nie moge pobrać klienta , nawet z polskiej strony niemoge, Dlaczego ?? może mi ktoś powiedzieć

Ponieważ nie zaakceptowałeś regulaminu SilkroadR. Aby to zrobić musisz wejść na strone Joymaxa i się zalogować. Następnie w prawym górnym rogu będziesz miał takie coś jak "My Account". Kliknij w to. Po lewej stronie pokaże się tabelka. Trzeba będzie kliknąć w tą opcję na samym dole czyli "Game Use Agreement". I w linijce gdzie jest SilkroadR naciśnij na "Viev & Agree". Twoim oczom ukaże się regulamin. Wystarczy go zaakceptować. To tyle (z tego co pamiętam). Mam nadzieję że pomogłem :)
Opublikowano

Jestem zarejestrowany na stronie JOYMAXu . = Następnie w prawym górnym rogu będziesz miał takie coś jak "My Account". Kliknij w to. Po lewej stronie pokaże się tabelka. Trzeba będzie kliknąć w tą opcję na samym dole czyli "Game Use Agreement". I w linijce gdzie jest SilkroadR naciśnij na "Viev & Agree = do tego momentu idzie wszystko OK , moim oczom nie ukazuje sie regulamin tylko weryfikacja E-mail i strona główna i tak wkoło a jak wchodze w Downoload to dalej nie moge pobrac klienta :-(

Prosze o inny sposób pobrania klienta

Opublikowano

Jestem zarejestrowany na stronie JOYMAXu . = Następnie w prawym górnym rogu będziesz miał takie coś jak "My Account". Kliknij w to. Po lewej stronie pokaże się tabelka. Trzeba będzie kliknąć w tą opcję na samym dole czyli "Game Use Agreement". I w linijce gdzie jest SilkroadR naciśnij na "Viev & Agree = do tego momentu idzie wszystko OK , moim oczom nie ukazuje sie regulamin tylko weryfikacja E-mail i strona główna i tak wkoło a jak wchodze w Downoload to dalej nie moge pobrac klienta :-(

Prosze o inny sposób pobrania klienta

No to jeżeli Ci się pokazuje weryfikacja email to musisz w tej weryfikacji nacisnąć "Resend Veryfication Email" (email na który zostanie wysłana wiadomość jest podany nad tym). Później wchodzisz na swojego emaila i akceptujesz weryfikacje. I wtedy będziesz mógł zaakceptować regulamin i pobrać klienta.
Opublikowano

OK mam juz zainstalowanego silkroadR. Mam zrobionego Ibota wedlug listy, tylko nie moge wejsc na postac bo wyskakuje mi cos takigo "game use only availbale to users who agree to the Silkroad-R . Use agreement". W czym mam problem?

Opublikowano

OK mam juz zainstalowanego silkroadR. Mam zrobionego Ibota wedlug listy, tylko nie moge wejsc na postac bo wyskakuje mi cos takigo "game use only availbale to users who agree to the Silkroad-R . Use agreement". W czym mam problem?

Bo nie zaakceptowałeś tego cholernego regulaminu! ILE RAZY MOŻNA MÓWIĆ???
Opublikowano

Dziekuje :-) jestes WIELKI .

Tylko jeszcze mi powiedz dlaczego po zalogowaniu na postac po minucie DC dostaje . ( bot widzi postac , )

Tylko to DC mam ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...