Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bug z metinem .

Xeta2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jak widać w nazwie tematu , mam problem z metinem . Gdy włączam metina odpala się normalnie , ale okno z grą (serwer , ch itp. ) mam takjakby "fale" Cały czas mi przerywa obraz . Prosiłbym o natychmiastową pomoc . Daje like .

Link do ss

[url="http://obrazki24.pl/images/omg.bmp"]http://obrazki24.pl/images/omg.bmp[/url]

sygna.png

Opublikowano

hmmm renistalka metina? Albo masz coś z kartą graficzną. Ale raczej coś się z metinem zepsuło.

Ale mam tak z CS 1.6 i innymi grami 3d..

sygna.png

Opublikowano

Pierwsze co to aktualizacje do karty graficznej, lub w ogóle nowe. Później jak nie zadziała to reinstall metina, w ostateczności przywracanie systemu.

josemousignature.jpg
Opublikowano

to już napewno karta graficzna wyczyść ja powinno pomóc

Jak wyczyścić ? Odkurzyć ? -.-

Jose Mou.

podaj strone na której moge znaleźć takie sterowniki , bo szukam i nie mogę znaleźć :(

sygna.png

Opublikowano

Jak masz tak w innych grach to pewnie Ci siadł akcelerator 3D... Spróbuj ew. z tymi sterownikami, aby je znaleźć to wpisz nazwę i model karty w google i na pewno się coś znajdzie...

Opublikowano

Jak masz tak w innych grach to pewnie Ci siadł akcelerator 3D... Spróbuj ew. z tymi sterownikami, aby je znaleźć to wpisz nazwę i model karty w google i na pewno się coś znajdzie...

Hmm... przeczyściłem wejście i kartę graficzną , dalej ten sam problem , postawiłem od nowa system , dalej to samo , reinstall sterów dalej to samo . Chodzi Ci o kupienie new. karty ?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...