Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dota 2 na Steam za darmo ?

Sprawiedliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam takie pytanko dziś sie bawie na steam i patrze join to spectator in Dota 2 niby mozna ogladac mecze itd nagle patrze na dote 2 i co widze ? "Zagraj teraz" wszyscy moi kumple tez to maja kazdy na steam dostal oto pytanie czy bede mogl tam grac czy tylko ogladac jak inni graja ? CZEKAM NA SZYBKO ODPOWIEDZ za 1 h jak wszystko zrobie bedzie za pozno bo sam sprawdze ;P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Jesli to co mowi Up to prawda nie dam ci like xD nosz kurw ja chce pograc ... po CHU$^& zrobili cos takiego na steam chyba zeby zniechecic .

jeszcz 8% .

A skąd wiesz sciagales i probowales grac ?

JAPIE$%#%^^ NIE MOGE GRAC ALE MOGE SIE ZGLOSIC DO TESTÓW mam PYTANIA MOZE KTOS SZYBKO NA NIE ODPOWIEDZIEC ?

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Nie. Jeden użytkownik do mnie pisał na PW i sam sprawzdał .

Nawet, gdy wejdzieszz na stronę Doty na Steamie, jest info o 'Spectator Client' .

http://store.steampowered.com/app/570/?l=polish

:ninja:

he?

Opublikowano

Dobra wiem ale mam ankiete do wypelnienia i moge dostac dote 2

Pomoz mi wypelnic :D masz tutaj ss

dota2zdjece.png

ODRAZU MOWIE ZE NIE MA TYCH POSTACI Pudge, Shadow Fiend. PROSZE O PODANIE 2 innych najczesciej uzywanych postaci

Znalazlem twoja 1 odpowiedz

Na koniec można mieć 25 lvl

Można zdobyć około 20 - 25k kasy

Około 12 killi

Zginięć około 8

Kiedy zacząłeś, wpisz, że w 2k10 (lub wcześniej)

Ile grałeś max

Reszte sam wpisuj.

Co do Herosów wybierz: Pudge, Drown Ranger (Traxex), Eartshaker, Bone Fletcher (Clinkz) i Shadow Fiend.

Btw. jak przez takich ludzi, którzy wejdą na tą grę jak będzie F2P i nie będą umieli grać to rozerwe na strzępy =.=

Eh. Czuje się ten sentyment jak się pykało w Dote 1, gdzie ludzie mówili normalnie, zero flame i wyzywania (no jedynie gówno, gównix, kupazord etc.). A teraz przyjdą Ci takie dzieciaczki z LoL'a i gra przez nic w dupe ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...